Σχοινί… κορδόνι

Νέα αναβολή αποφάσισε η ΕΠΟ σε όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, απόφαση που προκλήθηκε λόγω της επίθεσης κατά του αναπληρωτή πρόεδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου  Ζωγράφου, που χτυπήθηκε στο κεφάλι με ρόπαλο στην περιοχή του Κολωνού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση, το βράδυ της Πέμπτης. Η Ομοσπονδία θα «επιβάλει» αυτή την απόφαση μέσω της δυνατότητάς της να μην ορίζει διαιτητές και μάλιστα επ’ αόριστον.

Αποφάσισε «να μην ορίζει από τη Δευτέρα 17/11/2014 διαιτητές για όλους τους αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων μέχρι η Πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο» και «θα αναμένει και τις αποφάσεις των Προέδρων και ιδιοκτητών των ΠΑΕ των δύο Επαγγελματικών Λιγκών».

«Ο κ.Μελισσανίδης τηλεφώνησε στον κ.Ζωγράφο και τον απείλησε», υποστήριξε  ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκ  με αφορμή την επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ. Κι όπως ο καθένας καταλαβαίνει γίνεται «μύλος». Η απόφαση για αναβολή των πρωταθλημάτων αφορά το επόμενο Σαββατοκύριακο, στο οποίο επρόκειτο να  ξαναρχίσει η Σούπερ Λιγκ.

Αν βέβαια οι «κρατούντες» του ποδοσφαίρου θεωρούν πως με αυτό μόνο το μέτρο – της  αναβολής – θα επιλύσουν χρόνια προβλήματα και δυσπιστίες για την Διαιτησία, ή αν πιστεύουν ότι όσοι καταφεύγουν σε μαφιόζικες ενέργειες (όπως αυτή κατά του Ζωγράφου) «συγκινούνται» από την μη τέλεση αγώνων, προφανώς πλανώνται.

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr