ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοSave Your Hood: Η εθελοντική ομάδα που μάζεψε 660 λίτρα σκουπιδιών στο αλσύλλιο του Αγ. Χριστοφόρου

Save Your Hood: Η εθελοντική ομάδα που μάζεψε 660 λίτρα σκουπιδιών στο αλσύλλιο του Αγ. Χριστοφόρου

Save Your Hood: Η εθελοντική ομάδα που μάζεψε 660 λίτρα σκουπιδιών στο αλσύλλιο του Αγ. Χριστοφόρου

Την 4η δράση της ολοκλήρωσε σήμερα Κυριακή η εθελοντική ομάδα Save Your Hood Αγρινίου, μαζεύοντας 660 λίτρα σκουπιδιών από το αλσύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου.

Δέκα εθελοντές με πολύ μεράκι κατέβαλαν σημαντική προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος. Υποστήριξη στον αγώνα τους βρήκαν από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αγρινίου, που τους προμήθευσε γάντια, μάσκες και σακούλες σκουπιδιών, από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Χρήστο Γκούντα που τους προμήθευσε με κουτί Α’ Βοηθειών, αλλά και από το My Market που χορήγησε σακούλες σκουπιδιών.

Η θετική ενέργεια της ομάδας είναι μεταδοτική, όπως φαίνεται και από το μήνυμά της: «Να αλλάξεις τον κόσμο φίλε Σάντσο, δεν είναι τρέλα, ούτε ουτοπία. Είναι δικαιοσύνη!», Δον Κιχώτης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μέσω email: greenagrinio@gmail.com, Instagram στο @saveyourhood ή να ακολουθήσει την ομάδα “Save Your Hood” στο Facebook.

Δείτε επίσης: Κλειστά δύο τμήματα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγρινίου λόγω κρουσμάτων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr