ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΣαργιάδα Αιτωλ/νίας: Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη η γιορτή των Πολιούχων Αγίων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ (εικόνες)

Σαργιάδα Αιτωλ/νίας: Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη η γιορτή των Πολιούχων Αγίων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ (εικόνες)

Σαργιάδα Αιτωλ/νίας: Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη η γιορτή των Πολιούχων Αγίων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ (εικόνες)

Σαργιάδα Αιτωλοακαρνανίας: Τους Πολιούχους Αγίους Ταξιάρχες Μιχαήλ και Γαβριήλ γιόρτασε και φέτος με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη το χωριό

Παραμονή της εορτής, τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ Αρτοκλασίας από τον Αρχιερατικό Επίτροπο π. Σαβελώνα Παναγιώτη και τους ιερείς π. Κοντογιώργο Κωνσταντίνο και π. Σαβελώνα Κωνσταντίνο.

Το πρωί τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών πανηγυρική θεία λειτουργία μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος από τον Ιεροκύρηκα της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνό και τον Αρχιερατικό επίτροπο και εφημέριο του χωριού μας  π. Σαβελωνα Παναγιώτη. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγρινίου κ. Τζιώλης Δημήτριος , οι Αντιδήμαρχοι  κ. Παπαγεωργίου Μαρία, κ. Παπαδημητρίου Χριστόφορος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σαργιάδας κ. Κροκίδας Δημήτριος και ο Αστυνόμος του Α.Τ. Αγίου Βλασίου.

Από νωρίς το πρωί, πολλοί πιστοί συνέρρεαν για να προσκυνήσουν την Ιερή Εικόνα των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε η λιτάνευση της ιερής εικόνας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας παρατέθηκε γεύμα προς όλους τους παρευρισκόμενους από τον Σύλλογό μας, όπως γίνετε κάθε χρόνο, προς τιμήν των Πολιούχων μας.

Να ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες Μπαγιώργου Λιάνα , Μαντέλο Κώστα και Γιούλη Κώστα  για την όμορφη μουσική συντροφιά που μας χάρισαν.

Να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τις γυναίκες του χωριού για τα γλυκά τις πίτες και τα πολλά άλλα εδέσματα που προσέφεραν.

«Το επιβλητικό Παλαιό Δημαρχείο Οινιάδος στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας» – Άρθρο (εντυπωσιακές φωτογραφίες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ