ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοσμοςΣάλος με τη συμμετοχή του Τραβόλτα στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο: Τα «παπάκια» και η κρυφή διαφήμιση

Σάλος με τη συμμετοχή του Τραβόλτα στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο: Τα «παπάκια» και η κρυφή διαφήμιση

Σάλος με τη συμμετοχή του Τραβόλτα στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο: Τα «παπάκια» και η κρυφή διαφήμιση

Σάλο έχει προκαλέσει η εμφάνιση του Τζον Τραβόλτα στο μουσικό φεστιβάλ του Σαν Ρέμο. Ο ηθοποιός, αφού χόρεψε για λίγα λεπτά με τον παρουσιαστή Amadeus, αναγκάστηκε να χορέψει και με τον άλλον παρουσιαστή έξω από το θέατρο υπό τους ήχους του τραγουδιού “Il ballo del qua qua” (τα παπάκια στη σειρά). Φανερά βαριεστημένος, ο Τραβολτα χόρεψε αν και πέταξε το καπέλο με σχήμα παπάκι.

Στα κοινωνικά δίκτυα ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων με τους χρήστες να κάνουν λόγο για ταπείνωση ενός ιερού τέρατος του σινεμά αλλά και χαμένη ευκαιρία για μια όμορφη συνέντευξη.

Ο χορός όμως δεν ήταν το μόνο που προκάλεσε αντιδράσεις και συζητήσεις για την εμφάνιση του Τραβόλτα στο Σαν Ρέμο. Ο ηθοποιός φαίνεται ότι πληρώθηκε από μια ιταλική εταιρία παπουτσιών τένις, με την Corriere della Sera να κάνει λόγο για αθέμιτη διαφήμιση.

«Λέγεται ότι πληρώθηκε ένα εκατομμύριο ευρώ για τη φιλοξενία (όχι από τη Rai, αλλά από την ίδια την εταιρεία)», κάτι που εξηγεί γιατί ο σκηνοθέτης επέμενε συχνά στα παπούτσια του ηθοποιού, σχολιάζει η Corriere della Sera.

Παράλληλα, συζητείται πως δεν υπέγραψε το χαρτί για τα πνευματικά δικαιώματα επαναμετάδοσης της σκηνής του χορού “qua qua” χθες το βράδυ και έτσι η Rai δεν θα μπορέσει να αναμεταδόσει το σχετικό χορό.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ