ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΣαλμάς για Πλεύρη: «Ιδεολογικά και πολιτικά δεν έχω καμία συνάφεια μαζί του»

Σαλμάς για Πλεύρη: «Ιδεολογικά και πολιτικά δεν έχω καμία συνάφεια μαζί του»

Σαλμάς για Πλεύρη: «Ιδεολογικά και πολιτικά δεν έχω καμία συνάφεια μαζί του»

«Με τον Θάνο Πλεύρη ιδεολογικά και πολιτικά δεν έχω καμία συνάφεια. Εγώ δεν υπηρέτησα ποτέ ακροδεξιές θέσεις ούτε πρόκειται. Για την θητεία του στο Υπουργείο Υγείας αρκεί να πω πόσες φόρες απολογούμαστε προεκλογικά».

Με αυτό το σχόλιο ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Μάριος Σαλμάς απαντά στον Θάνο Πλεύρη και όσα ο πρώην υπουργός Υγείας ανέφερε χθες στη Βουλή. Χθες ο Θάνος Πλεύρης υποστήριξε εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Μ. Σαλμάς είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν τοποθετήθηκε αρεστός του στη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου. Γι’ αυτό κατά τη γνώμη του ασκεί κριτική… στον ίδιο και την κυβέρνηση.

«Αναφέρθηκε χθες στη Βουλή έμμεσα στην κριτική που του άσκησα ότι ο ανεπαρκέστατος Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου το μόνο προσόν που είχε ήταν ότι ήταν προσωπικός του φίλος όπως ο ίδιος μου είχε πει. Υποστήριξε ότι είχε πολλά θεωρητικά προσόντα. Αγαπητέ Θάνο το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν είχε ασκήσει ποτέ πριν τοποθετηθεί στο Αγρίνιο διοίκηση νοσοκομείου αλλά ότι δεν κατάλαβες ότι μετά την κρίση στην Ελλάδα υπήρξαν διαδικασίες αξιολόγησης και αξιοκρατίας (σου θυμίζω open gov) τις οποίες καταστρατήγησες. Και πολιτικές συμπεριφορές σαν τις δικές σου διορθώνει το νομοσχέδιο κατά τη συζήτηση του οποίου πήρες το λόγο», σημειώνει σε ανάρτηση του ο Μάριος Σαλμάς.

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Απάντηση Πλεύρη για το διοικητή του Αγρινίου σε Πολάκη, αλλά και Σαλμά…(βίντεο)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ