Σακελλαρίδης για Ράνια Τζίμα - Την είδε στο πλατό, του έφυγαν τα σαγόνια

«Μετά το πρώτο ραντεβού, μου έστειλε...»

8293d0_tzima_sakellaridis

«Τη γούσταρα πάρα πολύ» λέει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Μια από τις σπάνιες αναφορές στη σύζυγό του έκανε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που περιέγραψε τη γνωριμία του με τη Ράνια Τζίμα στο πλατό του Mega.

Η σπάνια αναφορά του Γαβριήλ Σακελλαριδη στη Ράνια Τζίμα

Να φύγουμε από τα πολιτικά. Περίμενες ότι θα γνώριζες τον άνθρωπο της ζωής σου σε μια τηλεοπτική εκπομπή;

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις πού θα γνωρίσεις τον άνθρωπο της ζωής σου. Επομένως δεν έχεις ιδέα από πριν πού μπορεί να σου κάτσει. Εμένα μου έτυχε να τον γνωρίσω σε πολιτική εκπομπή. Στην εκπομπή που είχατε εσύ, Δημήτρη Τάκη, και η Ράνια στο Mega. Όχι, δεν το περίμενα. Κι έτσι όπως ήρθε είμαι πολύ χαρούμενος.

Ήταν κεραυνοβόλο από την πλευρά σου; Δηλαδή είδες τη Ράνια Τζίμα και λες “οκ, εδώ κάτι τρέχει”, μέσα σου χτύπησε η καρδιά δυνατά;

Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε. Όταν βλέπεις ανθρώπους σαν τη Ράνια, που ήταν τηλεοπτική και δεν την ήξερα, και την έβλεπα τότε στο Mega να κάνει πολιτικό ρεπορτάζ, κράτησα και μια πισινή. Τι είναι αυτός ο άνθρωπος δηλαδή; Έχει πιο πολύ το προφίλ που βλέπεις στην τηλεόραση ή κάτι άλλο;

Εσύ έκανες την πρώτη κίνηση;

Ναι, εγώ την έκανα. Μιλήσαμε όταν τελείωσε η εκπομπή στην κουζίνα του Mega, εκεί που οι δημοσιογράφοι έφτιαχναν τον καφέ τους, ανταλλάξαμε τηλέφωνα, στο πλαίσιο πάντα της πολιτικής και της δημοσιογραφίας. Δεν είχα κάτι στο μυαλό μου για πολύ παραπάνω εκείνη τη στιγμή.

Πότε κατάλαβες ότι το πράγμα σοβαρεύει;

Στο πρώτο ραντεβού. Την πρώτη φορά τής έστειλα εγώ μήνυμα, πιάσαμε την κουβέντα και κατάλαβα ότι αντιδρούσε. Η Ράνια απαντούσε και κατάλαβα ότι κάτι υπάρχει, δεν συζητάμε μόνο πολιτικά, αλλά μπορεί να λέμε και πράγματα γενικά για τη ζωή μας. Και ενώ είχαμε αρκετό καιρό να μιλήσουμε, ένα βράδυ μού έστειλε η Ράνια που με έβλεπε σε μια τηλεοπτική εκπομπή στο Κontra. Ήμουν με τον Κωστή Χατζηδάκη θυμάμαι και μου έστειλε η Ράνια ένα μήνυμα: “Ξυπνήστε λίγο, είστε σαν να κοιμάστε. Νόμιζα ότι είσαι φωτογραφία στην τηλεόραση”. Πιάσαμε την κουβέντα και κάπως είπαμε να βγούμε να τα πούμε. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Να σου πω για να καταλάβεις ότι στο πρώτο ραντεβού κάτσαμε 5 ώρες.

Πέντε ώρες;

Ναι, ναι. Εκεί καταλάβαμε ότι θέλουμε να ξαναβρεθούμε οπωσδήποτε. Όταν βγαίνεις με έναν άνθρωπο πέντε ώρες και δεν σταματάς να μιλάς, καταλαβαίνεις ότι κάτι υπάρχει. Οπότε μετά έγιναν όλα εύκολα. Ενάμιση χρόνο μετά ήρθε ο γάμος, τον Μάιο του 2016. Ήμασταν πολύ ωραία μαζί μέσα, σε μια δύσκολη περίοδο φυσικά.

Τι είναι αυτό που ξεχώρισες στη Ράνια και είπες “εδώ μένουμε”;

Πέρα από το φυσικό κάλλος, γούσταρα πάρα πολύ γιατί ήταν ένας άνθρωπος, ρε παιδί μου, με τον οποίο μπορούσα να συζητήσω τα πάντα και όχι μόνο πολιτική. Λάτρεψα τον χαρακτήρα της. Είναι μια πολύ ωραία τύπισσα. Πραγματικά πολύ καλός άνθρωπος, πολλή πλάκα, πολύ χιούμορ. Πέρναγα πανέμορφα μαζί της και περνάω και σήμερα πολύ όμορφα!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δανάη Μπάρκα: Χόρεψε το «όλο και κάποιος θα βρεθεί να με παρηγορήσει»

Το βίντεο με την παρουσιάστρια να σηκώνεται από τη θέση της και να βγάζει το πανωφόρι της για να χορέψει