ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΣ. Κωστίκογλου: Το Υπουργείο Ανάπτυξης καταδικάζει την αγορά

Σ. Κωστίκογλου: Το Υπουργείο Ανάπτυξης καταδικάζει την αγορά

Σ. Κωστίκογλου: Το Υπουργείο Ανάπτυξης καταδικάζει την αγορά

Σ. Κωστίκογλου: Το Υπουργείο Ανάπτυξης καταδικάζει την αγορά

Το Υπουργείο Ανάπτυξης συνεχίζει να αγνοεί τις διαδοχικές παρεμβάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου και εξακολουθεί να προκαλεί με τις αποφάσεις του την αγορά της πόλης μας.

Αυτό επισημαίνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Σ. Κωστίκογλου επανερχόμενος στο ζήτημα του ομολογουμένως παράλογου ανοίγματος των καταστημάτων στις 10 το πρωί ως μέτρο κατά της πανδημίας..

Αναλυτικά η δήλωση του Σ. Κωστίκογλου:

Η φετινή εορταστική περίοδος είναι εξαιρετικά κρίσιμη και καθοριστική για την επιβίωση των μικρών επιχειρήσεων της αγοράς καθώς και για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας.

Το Yπουργείο Ανάπτυξης εξακολουθεί να προκαλεί με τη στάση του αγνοώντας το αίτημα του εμπορικού κόσμου της πόλης μας να εξαιρεθεί από το υποχρεωτικό άνοιγμα της αγοράς στις 10 το πρωί, το όποιο έχει και την ομόφωνη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης με την τελευταία του απόφαση δίνει παράταση στο μέτρο και ιδιαίτερα λίγες ημέρες πριν τις γιορτές, καταδικάζοντας μια ολόκληρη αγορά η οποία έχει εναποθέσει τις όποιες ελπίδες και προσδοκίες της στις ημέρες των γιορτών για να σωθεί ότι ακόμη σώζεται.

Καλώ τον Περιφερειάρχη και τους βουλευτές του νομού να στηρίξουν το δίκαιο αίτημα του εμπορικού κόσμου της πόλης μας που σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας έχει τηρήσει με υπεύθυνο και υποδειγματικό τρόπο τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Με Ανδρουλάκη ο Κωνσταντόπουλος

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ