ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΡούλα Πισπιρίγκου: Ξέρουν ποιος τη βοηθούσε να «σβήσει» τα ηλεκτρονικά της ίχνη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξέρουν ποιος τη βοηθούσε να «σβήσει» τα ηλεκτρονικά της ίχνη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξέρουν ποιος τη βοηθούσε να «σβήσει» τα ηλεκτρονικά της ίχνη

Οι αναζητήσεις της για την κεταμίνη κι άλλες ουσίες θεωρήθηκαν «κλειδί» στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, της 33χρονης μητέρας από την Πάτρα που κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα. Ο έλεγχος τις ηλεκτρονικές της συσκευές δεν έχει τελειώσει.

Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να αρνείται να δώσει στις αρχές τους κωδικούς για να μπουν στο email, οι αρχές φαίνεται ότι αναζήτησαν ανθρώπους στην Πάτρα που θα μπορούσαν με τις γνώσεις τους να την έχουν βοηθήσει, πιθανώς, να «σβήσει» τα ίχνη της, σημειώνει το newsit.gr.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργο Αναστασόπουλο που μίλησε στο MEGA, ο άνθρωπος αυτός έχει βρεθεί.

«Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστίνες, και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών. Ο κ. Καρακούκης και ο κ. Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν.

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (28.04.2022) στο Mega.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η ιατροδκαστής Τσιόλα θα ανατρέψει την αρχική κατάθεσή της και θα μιλήσει για ασφυκτικό θάνατο. «Έχω μαρτυρία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ ο οποίος μου είχε πει ότι μετά το θάνατο της Ίριδας ήμασταν υποψιασμένοι», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Πάτρα: «Εγώ πήγα στην Εισαγγελία και ξεκίνησε η έρευνα για τα τρία νεκρά παιδιά», λέει η Αγγελική Τσιόλα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr