ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΡούλα Πισπιρίγκου: Έρευνες για τα αίτια θανάτου της Αμφιλοχιώτισσας σπιτονοικοκυράς της Ευγενίας Κούτρα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έρευνες για τα αίτια θανάτου της Αμφιλοχιώτισσας σπιτονοικοκυράς της Ευγενίας Κούτρα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έρευνες για τα αίτια θανάτου της Αμφιλοχιώτισσας σπιτονοικοκυράς της Ευγενίας Κούτρα

Η εισαγγελία αποφάσισε τη διενέργεια πραγμνατογνωμοσύνης για τα αίτια του θανάτου της Ευγενίας Κούτρα, που ήταν η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Λέων, μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί έφτασε στις εισαγγελικές αρχές τον Αύγουστο, προκειμένου να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη για τα αίτια του θανάτου της Ευγενίας Κούτρα.

Επομένως, θα κληθεί πραγματογνώμονας για να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, εάν ήταν παθολογικά ή όχι. Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο εκταφής.

Σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία της Ευγενίας Κούτρα, οι πρώτοι δύο όροφοι του σπιτιού της, οι οποίοι είχαν σφραγιστεί πριν μερικούς μήνες, αναμένονται να αποσφραγιστούν εντός των επόμενων ημερών.

newsit.gr 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πέθανε στα 96 της χρόνια

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ