Ρούλα Κορομηλά: “Εγώ ξέρω ότι ήμουν υπεύθυνη της κυρίας Γερμανού στην εκπομπή Μες στην καλή χαρά”

“Δεν είμαι σκληρή, με την έννοια ότι δεν είμαι προσβλητική. Άλλο να θέλεις το έργο σου να παράγεται σωστά και όλοι να δουλεύουμε για ένα…

koromila

“Δεν είμαι σκληρή, με την έννοια ότι δεν είμαι προσβλητική. Άλλο να θέλεις το έργο σου να παράγεται σωστά και όλοι να δουλεύουμε για ένα στόχο και άλλο να προσβάλεις”, λέει η Ρούλα Κορομηλά.

Δηλώσεις στο Πρωινό έκανε η Ρούλα Κορομηλά και μετά από ερώτηση για τη Ναταλία Γερμανού, έδωσε μια ιδιαίτερη απάντηση με πολύ συγκεκριμένο ύφος. «Ήσασταν ποτέ αυστηροί με τους συνεργάτες σας;», ήταν η ερώτηση και η παρουσιάστρια απάντησε:

«Η κα Γερμανού είπε ότι είμαι σκύλα μερικές φορές. Η Ρούλα Κορομηλά απάντησε: «Δεν ξέρω τι είπε η κα Γερμανού. Εγώ ξέρω ότι ήμουν υπεύθυνη της κυρίας Γερμανού στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» που είχα δώσει και τον τίτλο… Αυτά. Δεν λέω κάτι άλλο.

Δεν είμαι σκληρή, με την έννοια ότι δεν είμαι προσβλητική. Άλλο να θέλεις το έργο σου να παράγεται σωστά και όλοι να δουλεύουμε για ένα στόχο και άλλο να προσβάλεις. Δεν έχω προσβάλει με επίθετα, με χαρακτηριστικά ποτέ κανέναν και το λέω δημόσια. Ποτέ»!

Για τη συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega», η Ρούλα Κορομηλά είπε: «Η συνεργασία με τον κ. Χατζηγιάννη είναι άψογη. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν ήρθε να πάρει τον ρόλο κανενός παρουσιαστή, δεν ήρθε να πάρει τον τίτλο είμαι παρουσιαστής. Συμβάλει ουσιαστικά και δίνει κύρος στη συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά μπορεί να παρεμβαίνει και να μιλάει οποιαδήποτε στιγμή αυτός αισθανθεί την ανάγκη να το κάνει. Δεν ήρθε για να επιδείξει το ταλέντο του ως παρουσιαστή».

Πηγή: zappit.gr