ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΡομά επιτέθηκαν σε ιδιοκτήτη σκάφους στο λιμάνι του Μεσολογγίου

Ρομά επιτέθηκαν σε ιδιοκτήτη σκάφους στο λιμάνι του Μεσολογγίου

Ρομά επιτέθηκαν σε ιδιοκτήτη σκάφους στο λιμάνι του Μεσολογγίου

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας τουρίστας που είχε αγκυροβολήσει το σκάφος του στο λιμάνι Μεσολογγίου, μετά από επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους Ρομά χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια παρέα Ρομά, μάλλον ανήλικοι, παρενοχλούσαν το ζευγάρι των Ιταλών, κάνοντας φασαρία γύρω από το σκάφος. Η γυναίκα βγήκε για να τους διώξει ακολουθούμενη από τον σύζυγό της, τον οποίο χτύπησαν στο πρόσωπο.

Κλήθηκε το Λιμεναρχείο και η Αστυνομία, που τελικά κατάφερε να εντοπίσει μια παρέα Ρομά, που τα προσήγαγε στο Λιμεναρχείο, όπου όμως δεν αποδείχθηκε αν εμπλέκονται στην επίθεση του άνδρα.

Ωστόσο, το ένα από τα ανήλικα προκάλεσε φθορές στις τζαμαρίες του Λιμεναρχείου και έτσι κρατήθηκε, ενώ τα υπόλοιπα αφέθηκαν ελεύθερα. Πρόκειται για ανήλικα που είναι γνωστά στην αστυνομία, καθώς προκαλούν συχνά προβλήματα. Είναι δε η πολλοστή φορά που προβαίνουν σε παρενοχλήσεις κατοίκων, ντόπιων και επισκεπτών χωρίς τα αρμόδια όργανα να μπορούν να κάνουν κάτι ουσιαστικό λόγω των χαλαρών Νόμων.

Αποτέλεσμα η πόλη του Μεσολογγίου να δυσφημείται παγκοσμίως καθώς τέτοιες συμπεριφορές και γεγονότα κυκλοφορούν εν ριπή οφθαλμού μέσω του διαδικτύου και των διάφορων ταξιδιωτικών οδηγών αποτελώντας έτσι έναν εφιάλτη για μια περιοχή που πάσχει να προσελκύσει λίγο κόσμο.

aixmi-news.gr – Βάσω Βήττα

Αγρίνιο: Συνελήφθη 39χροος – μέλος σπείρας που άδειαζε αυτοκίνητα στο λεπτό – Αναζητείται ο συνεργός του

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ