ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΔιαφοραΡόδος: Κρυφή κάμερα σε δωμάτιο ανήλικων παιδιών – Κατηγορείται ο σύντροφος της μητέρας τους

Ρόδος: Κρυφή κάμερα σε δωμάτιο ανήλικων παιδιών – Κατηγορείται ο σύντροφος της μητέρας τους

Ρόδος: Κρυφή κάμερα σε δωμάτιο ανήλικων παιδιών – Κατηγορείται ο σύντροφος της μητέρας τους

Μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας και παράνομης παρακολούθησης και καταγραφής με κάμερα του δωματίου δύο ανηλίκων κοριτσιών ηλικίας 12 και 17 ετών απασχολεί από χθες τις αρχές στη Ρόδο που προχώρησαν στην σύλληψη ενός 50χρονου υπηκόου Αλβανίας μετά την υποβολή μηνύσεως.

Ο 50χρονος καταγγέλθηκε ειδικότερα από την μητέρα των παιδιών και σύντροφό του για τα ως άνω αδικήματα και ειδικότερα για το ό,τι είχε τοποθετήσει εν αγνοία της στο δωμάτιο των παιδιών μια κάμερα με SD CARD καταγραφής και έβλεπε τι έκαναν εντός αυτού και προφανώς αυτά γυμνά.

Όταν δε τα παιδιά την ενημέρωσαν και ζήτησε εξηγήσεις ερχόμενη σε αντιπαράθεση μαζί του, όπως υποστήριξε ο σύντροφός της την χτύπησε ενώ ακολούθως χτύπησε και τα παιδιά.

Ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας μετά την προσαγωγή του κατηγορούμενου τον άφησε ελεύθερο και παρήγγειλε περαιτέρω προανάκριση προκειμένου να υπάρξει πλήρης ιατροδικαστική έκθεση με τα τραύματα που φέρουν η μητέρα και τα παιδιά και περαιτέρω να ελεγχθεί το περιεχόμενο της κάρτας της κάμερας από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο συνήγορος για την υποστήριξη της κατηγορίας παρίσταται ο δικηγόρος κ. Δήμος Μουτάφης.

Πηγή: dimokratiki.gr

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Το πρώτο κόμμα με εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα στη χώρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ