ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕλλαδαΡόδος: Ανήλικος πήρε τον έλεγχο σκάφους και τραυμάτισε τους γονείς του – Σοκαριστικό ατύχημα

Ρόδος: Ανήλικος πήρε τον έλεγχο σκάφους και τραυμάτισε τους γονείς του – Σοκαριστικό ατύχημα

Ρόδος: Ανήλικος πήρε τον έλεγχο σκάφους και τραυμάτισε τους γονείς του – Σοκαριστικό ατύχημα

Ένα σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28.08.2022) στην περιοχή Γκίνας στους Πευκούς, στη Ρόδο.

Μία οικογένεια Βρετανών νοίκιασε ένα μικρό βαρκάκι για να κάνει την βόλτα τους, στην επιστροφή όμως ένα από τα παιδιά προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του σκάφους και τραυμάτισε τους γονείς τους.

Η οικογένεια των Βρετανών -που αποτελείτο από τους γονείς και 3 παιδιά ηλικίας 18, 15 και 10 ετών – έκαναν διακοπές στην Ρόδο και θέλησαν να νοικιάσουν ένα μικρό σκάφος για να πάνε βόλτα. Για το συγκεκριμένο σκάφος δεν χρειάζεται πιστοποιημένο οδηγό, ωστόσο δίνονται κάποιες οδηγίες σε εκείνους που θα προβούν στην ενοικίαση. Στην επιστροφή, για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, και λόγω του έντονου κυματισμού, βρέθηκαν οι 4 από τους 5 στη θάλασσα.

Όταν οι γονείς και τα αδέρφια του έπεσαν στη θάλασσα, ο 15χρονος προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του σκάφους. Όταν έπεσαν στη θάλασσα οι 4, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος πήρε τον έλεγχο του σκάφους και πέρασε από πάνω τους.

Προκλήθηκε ανοικτό κάταγμα κνήμης στον πατέρα της οικογένειας, ενώ σε κάποιο σημείο είχε ένα βαθύ σκίσιμο στο πόδι. Στο νοσοκομείο βρίσκεται και η μητέρα του, καθώς και εκείνη τραυματίστηκε. Και οι δύο ενήλικοι, παρά τον τραυματισμό τους, είναι καλά στην υγεία τους.

Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι ο 15χρονος που οδήγησε το σκάφος τα τελευταία μέτρα και τραυμάτισε τους γονείς, όταν κλήθηκε για κατάθεση στο Λιμεναρχείο, άλλαξε 3 φορές την κατάθεσή του.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ