ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΡάγισαν καρδιές οι επικήδειοι για τη Θάλεια – «Θα σε θυμόμαστε να χαίρεσαι, να χορεύεις μαζί μας…”

Ράγισαν καρδιές οι επικήδειοι για τη Θάλεια – «Θα σε θυμόμαστε να χαίρεσαι, να χορεύεις μαζί μας…”

Ράγισαν καρδιές οι επικήδειοι για τη Θάλεια – «Θα σε θυμόμαστε να χαίρεσαι, να χορεύεις μαζί μας…”

Με ένα μεγαλείο ψυχής ο πατέρας της 19χρονης ναυτικής δοκίμου, Θάλειας Κορδαμπάλου, αμέσως μετά την κηδεία της κόρης του, έσπευσε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που του συμπαραστάθηκε και άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο για την αγάπη που πήρα αυτές τις μέρες σε όλο τον Γολγοθά που τράβηξα μια βδομάδα στην Ιταλία και σε αυτό που ζω τώρα», είπε ο συντετριμμένος πατέρας της 19χρονης δοκίμου, Στέλιος Κορδαμπάλος λίγο μετά την κηδεία και την ταφή της κόρης του.

Ράγισαν καρδιές οι επικήδειοι των συμφοιτητών της, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία της 19χρονης Θάλειας.

Οι γονείς της συντετριμμένοι, μέσα στον ναό, δεν μπορούσαν να στεγνώσουν τα δάκρυα από το πρόσωπό τους.

«Ήρθαμε σήμερα εδώ, οι συγγενείς, οι φίλοι σου και όσοι είχαμε την τιμή να σε γνωρίσουμε. Ο πόνος μας είναι αβάστακτος. Αγωνίστηκες πολύ, ξεπέρασες κάθε εμπόδιο, με τους κόπους και τις θυσίες σου έγινες πρότυπο δοκίμου. Η στάση σου απέδειξε πως ήσουν παράδειγμα προς μίμηση. Θα σε θυμόμαστε να χαίρεσαι, να χορεύεις μαζί μας και να μας γεμίζεις ζωντάνια και λεβεντιά. Μας έκανες να νιώθουμε περήφανοι που είμαστε δόκιμοι. Μετανιώνω προσωπικά που δεν είμαι καλός χορευτής και δεν πρόλαβα να χορέψω μαζί σου έναν τελευταίο χορό. Θα σε αγαπάμε για πάντα και είμαστε περήφανοι για εσένα. Καλό παράδεισο, θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας», λέει στον επικήδειο ένας συμφοιτητής της.

«Αυτό που μπορώ να σου διαβεβαιώσω, Θάλεια, είναι ότι δεν θα ξεχάσει κανείς μας, όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Μπορεί να έφυγες αλλά θα είσαι πάντα μια από εμάς», είπε στον επικήδειο του ένας άλλος συμφοιτητής της.

Επικήδειους εκφώνησαν ακόμα ένας ξάδερφος της και ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού.

Από νωρίς το πρωί συγγενείς και φίλοι περνούσαν από το σπίτι της οικογένειας για να συμπαρασταθούν στους γονείς της. Τα δάκρυα σπαρακτικά. «Δεν υπάρχουν λόγια για τη Θάλεια, δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ» λένε οι περισσότεροι από εκείνους που έφταναν στο πατρικό σπίτι της 19χρονης.

Στον Μητροπολιτικό Ναό που γίνεται η κηδεία οι γονείς έφεραν κουφέτα και γλυκά. Αυτά που ονειρεύονταν να φτιάξουν όταν η 19χρονη Θάλεια Κορδαμπάλου θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, ντυμένη νύφη.

Πηγή: newsit.gr

Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο ΤEDx Agrinio ξεκίνησε!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ