ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδα“Βουλιάζουν” Κυλλήνη, Ζάκυνθος και Κεφαλονιά από την έξοδο των εκδρομέων (ΦΩΤΟ)

“Βουλιάζουν” Κυλλήνη, Ζάκυνθος και Κεφαλονιά από την έξοδο των εκδρομέων (ΦΩΤΟ)

“Βουλιάζουν” Κυλλήνη, Ζάκυνθος και Κεφαλονιά από την έξοδο των εκδρομέων (ΦΩΤΟ)

Το αδιαχώρητο επικρατεί αυτή την ώρα στο λιμάνι της Κυλλήνης. Παρά το γεγονός ότι από το πρωί εκτελέστηκαν τρία δρομολόγια προς Ζάκυνθο και Κεφαλονιά μετά το χθεσινό απαγορευτικό, η κίνηση είναι μεγάλη και διαρκώς αυξάνεται.

Στελέχη των Λιμενικών Αρχών υπογράμμισαν μιλώντας στο ilialive.gr πως φέτος ήδη από τη Μ. Τρίτη, η κίνηση προς τα δύο νησιά παρουσιάζεται αρκετά αυξημένη σε σχέση με άλλες χρονιές και σήμερα Μ. Τετάρτη ο ρυθμός άφιξης ταξιδιωτών στο λιμάνι μεγαλώνει ώρα με την ώρα.

Η έξοδος προς τα δύο νησιά του Ιονίου αναμένεται να κορυφωθεί τη Μ. Πέμπτη και τη Μ. Παρασκευή. Αν συνεχιστεί ο ίδιος αυξανομενος ρυθμός ίσως να υπάρξουν αλλαγές στα δρομολόγια για αυτό και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης και την εταιρία Levante Ferries που δρομολογεί τα τρία πλοία “Fior di Levante”, “Mare di Levante” και “Κεφαλονιά” στις δύο γραμμές…

ilialive.gr

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια της τιμητικής επιγραφής για τα θύματα του βομβαρδισμού του Αγρινίου το 1941 (ΦΩΤΟ + VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ