ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη Ελλαδα“Σκονισμένη” και σήμερα η Δυτική Ελλάδα – Πότε θα απαλλαγούμε από την αφρικανική σκόνη (ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΗ + VIDEO)

“Σκονισμένη” και σήμερα η Δυτική Ελλάδα – Πότε θα απαλλαγούμε από την αφρικανική σκόνη (ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΗ + VIDEO)

“Σκονισμένη” και σήμερα η Δυτική Ελλάδα – Πότε θα απαλλαγούμε από την αφρικανική σκόνη (ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΗ + VIDEO)

Αισθητή και σήμερα είναι η συγκέντρωηση σκόνης στην ατμόσφαιρα και σήμερα Μεγάλη Πέμπτη στην Πάτρα, στη Δυτική Ελλάδα και πολλές άλλες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με το meteo.gr , συνεχίζεται η παρουσία σημαντικών συγκεντρώσεων σκόνης πάνω από τη χώρα μας, ιδιαίτερα στη Δυτική Ελλάδα. Σήμερα, Μ. Πέμπτη 25/04, και αύριο, Μ. Παρασκευή 26/04, αναμένονται υψηλές συγκεντρώσεις σκόνης ακόμα και περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων των νησιών του Βορείου Αιγαίου, όπως διακρίνεται στους Χάρτες 1 και 2με αποχρώσεις του καφέ και του κόκκινου. Υποχώρηση των υψηλών συγκεντρώσεων σκόνης αναμένουμε από το απόγευμα του Μ. Σαββάτου 27/04 καθώς οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν.

Χάρτης 1: Αναμενόμενες συγκεντρώσεις σκόνης κοντά στο έδαφος το απόγευμα της Μ. Πέμπτης 25/04.

Χάρτης 2: Αναμενόμενες συγκεντρώσεις σκόνης κοντά στο έδαφος το απόγευμα της Μ. Παρασκευής 26/04.

Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε την πορεία της σκόνης από την Αφρική προς τη χώρα μας όπως την κατέγραψε ο ευρωπαϊκός δορυφόρος τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

thebest.gr

Δυτική Ελλάδα: Πάνω από 11.000 οχήματα στη Γέφυρα – 12.000 από διόδια Ρίου – Αυξημένη η διέλευση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr