ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη Ελλαδα“Πρόσωπα της χρονιάς”: Mε την ψήφο μας επιλέγουμε τη θετική πλευρά της ζωής!

“Πρόσωπα της χρονιάς”: Mε την ψήφο μας επιλέγουμε τη θετική πλευρά της ζωής!

“Πρόσωπα της χρονιάς”: Mε την ψήφο μας επιλέγουμε τη θετική πλευρά της ζωής!

“Πρόσωπα της χρονιάς”:  Η στιγμή που η δική σας ψήφο θα ανεβάσει στο βάθρο του νικητή τα πρόσωπα που με τις φωτεινές πράξεις τους ξεχώρισαν μέσα στο 2021, έφτασε.

Ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας κι εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε πρόσωπα και ομάδες από τις κατηγορίες: Κοινωνία, Αθλητισμός, Πολιτισμός, Εκπαίδευση- Καινοτομία. Και μην ξεχνάτε ότι φέτος ανακαλύψαμε και ψηφίζουμε ανθρώπους με πράξεις φωτεινές και στη γειτονιά μας, την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία.

Ο θεσμός «Πρόσωπα της Χρονιάς» που για 8η συνεχή χρονιά διοργανώνει η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» έρχεται να αποκαλύψει το καλό πρόσωπο της κοινωνίας μας. Σύμμαχος για τον εντοπισμό των προσώπων που πρωταγωνίστησαν το 2021 στην Αιτωλοακαρνανία, είναι η εφημερίδα «Συνείδηση».

Και με τη δική σας βοήθεια καταφέραμε να φέρουμε στην επιφάνεια πρόσωπα που με τις πράξεις τους μέσα στο 2021, δεν παρασύρθηκαν στο ποτάμι του αρνητισμού και της μιζέριας που έσπειρε η πανδημία, αλλά εργάστηκαν να κρατήσουν ζωντανό τον ανθρωπισμό, την ευαισθησία, την αλληλεγγύη, τη δημιουργία, την πρόοδο. Ανθρώπους που με πράξεις φωτεινές σκόρπισαν στην κοινωνία ελπίδα και αισιοδοξία.

Τώρα ήρθε η ώρα της επιλογής. Αν και όλοι είναι νικητές, η δική σας ψήφο θα αναδείξει αυτούς, που τη μεγάλη βραδιά της απονομής των βραβείων, θα ανέβουν στη λαμπερή σκηνή για να παραλάβουν το βραβείο τους.

Μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου μπορείτε να ψηφίζετε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.prosopaxronias.gr ένα πρόσωπο και μία ομάδα από κάθε κατηγορία. Εκτός ψηφοφορίας είναι τα πρόσωπα στα οποία θα απονεμηθούν τα βραβεία Τιμής Ένεκεν.

Η γιορτή της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της προόδου έχει ξεκινήσει.

Εσείς θα μείνετε εκτός;

Όλοι μαζί με την ψήφο μας επιλέγουμε και φωτίζουμε τη θετική πλευρά της ζωής.

Πρόσωπα της χρονιάς

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Λοβέρδος – Αύριο θα ανακοινώσω ποιον θα στηρίξω στο β΄ γύρο

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ