ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα Νεα“Πραγματική ευτυχία” για τον Σπήλιο Λιβανό – Έτσι γιόρτασε τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας ο πολιτικός

“Πραγματική ευτυχία” για τον Σπήλιο Λιβανό – Έτσι γιόρτασε τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας ο πολιτικός

“Πραγματική ευτυχία” για τον Σπήλιο Λιβανό – Έτσι γιόρτασε τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας ο πολιτικός

Διεθνής Ημέρα της Οικογένειας η σημερινή και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο στη δική του οικογένεια για να δημιουργήσει με τα παιδιά και τη σύζυγό του μια από τις αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν για πάντα.

Στην ανάρτησή του στο facebook παρουσιάζει ένα χαρούμενο στιγμιότυπο τραβηγμένο εν πλω και το συνοδεύει με ένα τρυφερό κείμενο:

Η αγάπη τους, η ανάσα τους, τα χαμόγελά τους, οι αγκαλιές τους, το να βλέπουμε με τη Δόμνα τα παιδιά μας να μεγαλώνουν, να προοδεύουν, να είναι γερά κι ευτυχισμένα, είναι η πραγματική ευτυχία. Είναι το μεγαλύτερο δώρο που μας έχει κάνει ο Θεός!
#familyday
#ημέρα_οικογένειας

Η ανάρτηση του κ. Λιβανού: 

 

Σημειώνεται ότι Διεθνής Ημέρα της Οικογένειας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Μαΐου και καθιερώθηκε το 1993 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ (A/RES/47/237).

Η επέτειος αυτή έρχεται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, λόγω της πανδημίας του COVID-19. Θέμα του φετινού εορτασμού (2021) είναι: «Οικογένειες και νέες τεχνολογίες».

Στην τελική ευθεία για τις Πανελλήνιες – Προβληματίζουν “πανδημία” και Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr