ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–Βονιτσα“Πετάει” το αεροδρόμιο του Ακτίου – ‘Έτοιμο να σπάσει το ρεκόρ του 2019! (Πίνακες)

“Πετάει” το αεροδρόμιο του Ακτίου – ‘Έτοιμο να σπάσει το ρεκόρ του 2019! (Πίνακες)

“Πετάει” το αεροδρόμιο του Ακτίου – ‘Έτοιμο να σπάσει το ρεκόρ του 2019! (Πίνακες)

Τo αεροδρόμιο του Ακτίου (PVK) συνεχίζει σταθερά να εμφανίζει την μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση των επιβατών (21,7) από τα υπόλοιπα 13 αεροδρόμια της Fraport.

Στο οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου, έχουν μετακινηθεί 575.333 επιβάτες. Συνεπώς, θεωρείται δεδομένο το νέο μεγάλο ιστορικό ρεκόρ για το 2022 για το αεροδρόμιο του Ακτίου που αντανακλά την δυναμική και τις δυνατότητες που έχει η ευρύτερη περιοχή (Ήπειρος, Λευκάδας, Β.Δ. Αιτ/νία).

"Πετάει" το αεροδρόμιο του Ακτίου - 'Έτοιμο να σπάσει το ρεκόρ του 2019! (Πίνακες)

Το 2019 στο δωδεκάμηνο από το αεροδρόμιο του Ακτίου είχαν μετακινηθεί – σύμφωνα με τα στατιστικά του αεροδρομίου στο Wikipedia -625.790 επιβάτες. Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην εικόνα και δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αεροδρομίου του Ακτίου όπου από το 2013 καταγράφεται η συνεχόμενη αύξηση της δυναμικής του αεροδρομίου με εξαίρεση το 2020 λόγω κορωνοιού.

"Πετάει" το αεροδρόμιο του Ακτίου - 'Έτοιμο να σπάσει το ρεκόρ του 2019! (Πίνακες)

Επιβάλλεται οι υποδομές (δρόμοι, μουσεία, αναπλάσεις, πάρκα, ποδηλατόδρομοι, στρατόπεδα κ.α) να αποτελούν μόνιμα θέματα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο διότι χρόνια τώρα είναι αυτά τα ζητήματα που “καίνε” τη πόλη και τους πολίτες και είναι αυτά τα θέματα που θα οδηγήσουν επισκέπτες να επιλέξουν την περιοχή για διακοπές και να αφήσουν το οικονομικό τους αποτύπωμα !

prevezabest.gr

Αγρίνιο: Σε περικοπή δρομολογίων του ΚΤΕΛ οδηγούν η τιμή των καυσίμων και η έλλειψη επιβατών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ