ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανια“Να διοργανωθούν κωπηλατικοί αγώνες στη λίμνη Κρεμαστών”

“Να διοργανωθούν κωπηλατικοί αγώνες στη λίμνη Κρεμαστών”

“Να διοργανωθούν κωπηλατικοί αγώνες στη λίμνη Κρεμαστών”

Σε πρότασή τους ο σύλλογος φίλων γέφυρας Μανώλη δια του εκπροσώπου του Γρηγόρη Φέρρα αναφέρει την έκδηλη ανάγκη να διοργανωθούν κωπηλατικοί αγώνες στη Λίμνη Κρεμαστών.

Αναλυτικά η πρόταση.

“Δημιουργία Κωπηλατικών Αγώνων στη Λίμνη Κρεμαστών. Όλοι γνωρίζουμε ότι η Λίμνη Κρεμαστών είναι ο “κοιμώμενος γίγαντας” των νομών Ευρυτανίας και Αιτωλοακαρνανίας. Η πολυπόθητη ανάπτυξη θεωρούμε ότι θα έρθει μόνο με την σύμπλευση των Δήμων της περιοχής,φορέων αλλά και πολιτών.

Έχοντας κάνει αρκετές προτάσεις στο παρελθόν,θεωρούμε επιβεβλημένη πρόταση να διοργανωθούν  κωπηλατικοί αγώνες στη λίμνη,αφού πρωτίστως δημιουργηθεί ένα Εθνικό Προπονητικό Κέντρο Κωπηλασίας στο Δήμο Αγράφων σε παράλληλη σύμπλευση με τον Δήμο Καρπενησίου και αν δύναται με τους όμορους Δήμους του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Μόνο η κοινή σύμπλευση θα φέρει αποτελέσματα στη μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη της χώρας αφού οι υποδομές δεν δύναται να καλυφτούν μόνο από ένα Δήμο.

Ο λόγος αφορά τις υποδομές για την φιλοξενία αθλητών,η ανάπτυξη επιχειρήσεων γύρω από την λίμνη καθώς η συγκεκριμένη πρόταση εαν υλοποιηθεί θα φέρει διαδοχική ανάπτυξη με εναλλακτικές μορφές τουρισμού και πλήθος δραστηριοτήτων. Τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να το θελήσουμε.”

dytikievritania.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr