ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη Ελλαδα“Κομπλέ τον σκοτώσαμε”- Τι δηλώνει ο Π. Λαλιώτης μέσα από το νοσοκομείο

“Κομπλέ τον σκοτώσαμε”- Τι δηλώνει ο Π. Λαλιώτης μέσα από το νοσοκομείο

“Κομπλέ τον σκοτώσαμε”- Τι δηλώνει ο Π. Λαλιώτης μέσα από το νοσοκομείο

Δέχτηκε επίθεση από τρία άτομα

“Με χτυπούσαν τρία άτομα με γροθιές και κλωτσιές”, λέει στο thebest.gr μέσα από το νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ο αντιπρόεδρος του Συνεταιρισµού Αγελαδοτρόφων Πατρών και πρώην περιφερειακός σύµβουλος Παναγιώτης Λαλιώτης, μετά τον ξυλοδαρμό του από γνωστά σε αυτόν άτομα.

“Μη χάνετε χτυπήματα, χτυπάτε πλευρά και κεφάλι”, ισχυρίζεται με βεβαιότητα πως άκουσε να λέει συγκεκριμένο άτομο που έδινε εντολές στους άλλους δυο που τον χτυπούσαν ακόμα και όταν είχε πέσει στο έδαφος. Λίγο πριν λιποθυμήσει ο κ. Λαλιώτης δηλώνει πως άκουσε το ίδιο άτομο να λέει “Ολα κομπλε, τον σκοτώσαμε, πάμε να φύγουμε”.

Μετά το επεισόδιο που έγινε στην περιοχή της Χαλανδρίτσας ο κ. Λαλιώτης μεταφέρθηκε σοβαρά τραυµατισµένος στο κεφάλι, στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας». Η συµπλοκή έγινε λίγο µετά τις 20.00 το απόγευµα της περασμένης Τρίτης.

Σύμφωνα με τον πρώην περιφερειακό σύμβουλο, ένα από τα τρία άτομα γύρισε πίσω και χτύπησε ακόμη και τον 13χρονο γιο του που βρισκόταν στο χώρο. Ο Παναγιώτης Λαλιώτης δηλώνει πως υποφέρει ακόμη και μετά από μια εβδομάδα, από κενά μνήμης.

thebest.gr

Απ. Κατσιφάρας – Ηλεία – Αχαΐα: Η αποκατάσταση των πληγέντων προτεραιότητας όλων μας

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr