ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα Νεα“Έβρεξε” κλήσεις και αφαίρεση πινακίδων στο λιμάνι του Μύτικα (ΦΩΤΟ)

“Έβρεξε” κλήσεις και αφαίρεση πινακίδων στο λιμάνι του Μύτικα (ΦΩΤΟ)

“Έβρεξε” κλήσεις και αφαίρεση πινακίδων στο λιμάνι του Μύτικα (ΦΩΤΟ)

Με παρέμβαση του Α.Τ. Βόνιτσας, κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμο Ξηρομέρου, κόπηκαν σήμερα κλήσεις καθώς και αφαίρεση πινακίδων σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα στο λιμάνι του Μύτικα.

Οι παρεμβάσεις του Α.Τ. Βόνιτσας θα είναι συνεχείς στο λιμάνι του Μύτικα, για όλη την διάρκεια του Καλοκαιριού.

Επιτέλους να σταματήσει αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο να υπάρχει ακριβώς δίπλα καθαρισμένο δημοτικό οικόπεδο με μέριμνα του Δήμου, για δωρεάν πάρκινγκ οχημάτων και τρέιλερ (όχι τροχόσπιτα).

Μάλιστα σε λίγες ημέρες θα φωτιστεί και με προβολείς led, ώστε και το βράδυ να είναι εύκολη η πρόσβαση, αλλά και να ενισχυθεί η ασφάλεια του χώρου.

Οι κίνδυνοι πολλοί και σοβαροί από αυτή την ανεύθυνη συμπεριφορά. Να μην μπορεί να προσεγγίσει πυροσβεστικό όχημα αν τυχόν υπάρξει μία φωτιά στο λιμάνι ή απέναντι στα νησιά Κάλαμο και Καστό, λόγοι υγείας μιας και πολύ συνάνθρωποι μας άρρωστοι δεν μπορούν να προσεγγίσουν την συγκοινωνία για Κάλαμο και Καστό ή επιστρέφοντας να αποβιβαστούν, δεν μπορεί να προσεγγίσει επίσης ασθενοφόρο και λόγοι απρόσκοπτης μεταφοράς ανθρώπων και αγαθών σε Κάλαμο και Καστό και για επιστροφή.

Το διαχρονικό πρόβλημα στο λιμάνι του Μύτικα, που κάποια στιγμή θα γίνει η στραβή και τότε θα έχουμε εισαγγελικές έρευνες, γιατί εκεί κάηκε κόσμος και γιατί εκεί ασθενής πέθανε στην προβλήτα, επειδή δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο ασθενοφόρο.

mytikaspress.gr

Αμφιλοχία: Εσπερινός από το εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας στο Κάστρο της Λιμναίας (video)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr