ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα Νεα“Ένδειξη πυγμής η αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ” , λέει ο Στ. Αμπαριάν στον “Δυτικά Fm 92.8”

“Ένδειξη πυγμής η αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ” , λέει ο Στ. Αμπαριάν στον “Δυτικά Fm 92.8”

“Ένδειξη  πυγμής η αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ” , λέει ο Στ. Αμπαριάν στον “Δυτικά Fm 92.8”

Ο νέο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, σε αντίθεση με προκατόχους του που δείλιασαν και επέλεγαν να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες και συμφέροντα, επέδειξε πυγμή, ανέφερε στον “Δυτικά Fm 92,8” το μέλος της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδας Σταύρος Αμπαριάν  ο οποίος μίλησε στον “Δυτικά Fm 92,8” και τη Δήμητρα Λαοπόδη.

Το μέλος της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδας Σταύρος Αμπαριάν μίλησε για την απόφαση αναγνώρισης στην 106η επέτειο της Αρμενικής Γενοκτονίας, μια απόφαση «κόκκινο πανί» για την τουρκική διπλωματία. Τόνισε ότι θα μιλάμε για οριστική και ουσιαστική αναγνώριση μόνο όταν η Τουρκία “αναγνωρίσει τα λάθη του παρελθόντος”. Παρά τις όποιες φωνές στο εσωτερικό της χώρας, όπως παρατήρησε, η έλλειψη Παιδείας  δεν επιτρέπει να κατανοηθούν με επάρκεια τα ιστορικά γεγονότα. “Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Αμπαριάν  στον “Δυτικά Fm 92,8”:

Πηγή φωτογραφίας αρχείου: ertnews.gr

K.Σακελλαροπούλου: Κορυφαία στιγμή της επανάστασης η έξοδος του Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr