ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδητα“Δεν μας παίζουν τα ΜΜΕ εμάς”…

“Δεν μας παίζουν τα ΜΜΕ εμάς”…

“Δεν μας παίζουν τα ΜΜΕ εμάς”…

Ένα μεγάλο fake παράπονο της παλαιολιθικής Αριστεράς είναι ότι δεν την παίζουν τα συμφέροντα και τα κανάλια. Ε, τώρα που την έπαιξαν γιατί είχε ένα ενδιαφέρον σαν αυτό που ταιριάζει στα μεσημεριανά και τα πρωινάδικα, πάλι έχει παράπονα!

Το πρόβλημα της είναι ότι δεν καταλαβαίνει πως οι ειδήσεις και οι τατιάνες δεν είναι δεξιές, απλά είναι για αγράμματους. Από την στιγμή που η Αριστερά αποφάσισε να παίξει σε αυτό το πεδίο είδε όση προβολή ήθελε! Και παραπάνω! Οπότε, εγένετο Κασσελάκης!

Ακόμη και η μεγάλη φυσική καταστροφή· ακόμη κι ένα τραγικό γεγονός, όπως η αιματηρή αποτυχία της αποστολής στη Λιβύη, καλύφθηκε από τις εικόνες και τις κόντρες που παρήγε ο πρώτος ομοφυλόφιλος αρχηγός ! Ξετρελάθηκαν όλοι και, κυρίως, όλες!

Το καλύτερο μέσα σε καταστροφές για μια κυβέρνηση είναι να μην την συζητάνε! Αλλά τι να πεις για το ΠΑΣΟΚ που εξαφανίστηκε παντελώς από το προσκήνιο;

Είναι θέμα λίγου χρόνου να ακούσει κανείς τους ΠΑΣΟΚους να κλαίγονται ότι τους “αδικάει” το σύστημα και τα συμφέροντα!

Αλλά γιατί να τους παίξει το σύστημα; Τι έχει να πει ο Ανδρουλάκης στις τατιάνες; Ούτε πρώην golden boy είναι, ούτε gay, ούτε σκύλο έχει…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Αγρίνιο: Γιατί δεν είναι στο σχολείο τα παιδιά και είναι στον κόμβο;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ