ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΓιατί “απασφάλισε” ο Π. Τσιχριτζής; “Δεν άντεχα άλλο την υποκρισία” είπε στον “Δυτικά Fm 92.8”

Γιατί “απασφάλισε” ο Π. Τσιχριτζής; “Δεν άντεχα άλλο την υποκρισία” είπε στον “Δυτικά Fm 92.8”

Γιατί “απασφάλισε” ο Π. Τσιχριτζής; “Δεν άντεχα άλλο την υποκρισία” είπε στον “Δυτικά Fm 92.8”

«Απασφάλισε» ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Πάνος Τσιχριτζής για τα πανεπιστημιακά τμήματα και τα όσα έγιναν τον Ιούλιο του 2017 πριν στην συνάντηση με τον τότε υπουργό Παιδείας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Γαβρόγλου.

Μιλώντας στον “Δυτικά Fm 92,8″ και τη Δήμητρα Λαοπόδη, ερωτηθείς γιατί επέλεξε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή να αποκαλύψει στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο, τα όσα συνέβησαν σε εκείνη την συνάντηση Γαβρόγλου παρουσία του ιδίου του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, του τότε περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, των βουλευτών και εκπροσώπων του νομού, απάντησε «πήρα το λόγο γιατί δεν άντεχα άλλο την υποκρισία”.

“Τώρα που τα πράγματα έχουν φτάσει στον κόμπο δεν μπορώ να αντέξω την υποκρισία και μετά από αυτά που άκουγα χθες στο Περιφερειακό συμβούλιο θεώρησα ότι το σωστότερο ήταν να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Πέρασαν τρία χρόνια και,  πέρα των άλλων,  ήταν εκλογές και θα καιγόταν το ζήτημα. Ο κ. Κατσιφάρας χθες είπε για μένα ότι ήρθα να σώσω την δεξιά. Αν είναι δυνατόν!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Όσον αφορά την ένταση μεταξύ του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου και του τότε περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα σε εκείνη την συνάντηση στο γραφείο του Γαβρόγλου ο κ. Τσιχριτζής αποκάλυψε ότι «ο κ. Κατσιφάρας άρχισε τα περί οριζοντίως και καθέτως και το γνωστό λεκτικό που τον έχουμε συνηθίσει
να λέει και φτάνοντας στα επίμαχα σημεία, τότε ο δήμαρχος τον σταμάτησε. Ήταν ένας διαπληκτισμός γιατί η εισήγηση του χώλαινε».

Ακούστε όλη την συνέντευξη και τις αποκαλύψεις του κ. Τσιχριτζή.

Ν. Φαρμάκης: «Πιστεύουμε σε ένα ισχυρό και εξακτινωμένο ακαδημαϊκό ίδρυμα»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr