ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα Νεα“Αγρίνιο Μπορείς”: Ο ναυταθλητισμός μπορεί να αποτελέσει συγκριτικό πλεονέκτημα για την περιοχή

“Αγρίνιο Μπορείς”: Ο ναυταθλητισμός μπορεί να αποτελέσει συγκριτικό πλεονέκτημα για την περιοχή

“Αγρίνιο Μπορείς”: Ο ναυταθλητισμός μπορεί να αποτελέσει συγκριτικό πλεονέκτημα για την περιοχή

Σχέδιο, συνέργειες και τεχνογνωσία, αποτελούν προϋποθέσεις ώστε ο ναυταθλητισμός να αποτελέσει συγκριτικό πλεονέκτημα για το Αγρίνιο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη της Χριστίνας Σταρακά στην οποία εκφράζονται συγχαρητήρια στους διοργανωτές του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Θαλάσσιου Σκι.  

Στην ανακοίνωση της παράταξης “Αγρίνιο Μπορείς”, αναφέρονται τα εξής:

“Θέλουμε, ως παράταξη, να συγχαρούμε τους διοργανωτές του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Θαλάσσιου Σκι και τους αθλητές για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους, σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου.

Ο ναυταθλητισμός μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα για το Δήμο Αγρινίου. Έχουμε φυσικές και τεχνητές λίμνες που μπορούν να φιλοξενήσουν σημαντικά αθλητικά γεγονότα ενώ η τεχνητή λίμνη Στράτου, ασφαλώς με τις απαραίτητες υποδομές, μπορεί να αποτελέσει μόνιμο προπονητικό κέντρο για την Εθνική Ομάδα Θαλάσσιου Σκι καθώς διαθέτει τον καλύτερο στίβο πανελλαδικά.

Σε συνδυασμό με τον πολιτισμό και την γαστρονομία της περιοχής, ο αθλητικός τουρισμός μπορεί να συμβάλει ώστε να καταστεί η περιοχή μας μοναδικός προορισμός, όπως συμβαίνει ήδη με άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Για να γίνει πράξη κάτι τέτοιο χρειάζεται σχέδιο, συνέργειες και τεχνογνωσία.

Τα γεγονότα μέχρι σήμερα αποδεικνύουν ότι ο ναυταθλητισμός δεν ήταν προτεραιότητα για το Αγρίνιο.

Ευχόμαστε αυτή η νοοτροπία να αλλάξει προς όφελος του τόπου μας και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι, που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στην τεχνητή λίμνη Στράτου, να αποτελέσει την αρχή της ανάπτυξης του ναυταθλητισμού στην περιοχή και να μην εξελιχθεί σε μια παρένθεση και μόνο”.

Νικόλαος Θεοδ. Μήτσης: Μάχες στη Βόνιτσα και η απελευθέρωση της Δυτικής Ελλάδας στα 1828 -1829

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr