ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΠυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ στον Άλιμο

Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ στον Άλιμο

Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ στον Άλιμο

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ στον Άλιμο. Ο δημοσιογράφος ήταν έξω από το σπίτι του όταν δέχθηκε την επίθεση. 

Η ενέδρα θανάτου στον γνωστό δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ είχε στηθεί από δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι χαμηλού κυβισμού. Την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, δυο άτομα που επέβαιναν στο μηχανάκι τον πυροβόλησαν πολλές φορές. Στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες. Εικάζεται ότι το όπλο είχε σιγαστήρα.

Ο ένας από τους δυο φορούσε στρατιωτικά ρούχα. Το σημείο έξω από το σπίτι του έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και  έχει σπεύσει ιατροδικαστής.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Βάιος Σύρρος στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, η πρώτη εκτίμηση των αρχών μιλά για τρομοκρατική ενέργεια.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται επί τόπου συγκεντρώνουν μαρτυρίες, υλικό από κάμερες και ό,τι άλλο μπορεί να οδηγήσει στις έρευνες ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και τα κίνητρά τους. Πληροφορίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν ότι δεν είχε ζητήσει ποτέ προστασία, υπό τον φόβο ίσως κάποιων απειλών. Το ίδιο μεταφέρουν και οι συνεργάτες του από τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star. Δεν είχαν παρατηρήσει καμία αλλαγή στη συμπεριφορά του, ούτε τους είχε αναφέρει ότι έχει τον οποιοδήποτε λόγο να ανησυχεί.

Έφυγε από το πλατό, όπως κάθε μεσημέρι, σαν να ήταν μία συνηθισμένη ημέρα. Λίγη ώρα αργότερα έπεφτε νεκρός μπροστά από το σπίτι του.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες. Είχε εργασθεί στην Απογευματινή, στον Ελεύθερο Τύπο, τον Αντένα και το Star, ενώ ήταν ιδιοκτήτης- διαχειριστής της ιστοσελίδας bloko.gr.

Πηγές: newsit.gr, star.gr, protothema.gr

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr