ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΠύργος: Πέθανε λίγες μέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον κορωνοϊό

Πύργος: Πέθανε λίγες μέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον κορωνοϊό

Πύργος: Πέθανε λίγες μέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον κορωνοϊό

Σε πιθανή ενδονοσοκομειακή λοίμωξη ίσως να οφείλεται ο θάνατος του 56χρονου.

Νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό, τα κατάφερε, πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε στο σπίτι του αλλά λίγες μέρες μετά απεβίωσε λόγω πιθανής ενδονοσοκομειακής μόλυνσης.

Ο λόγος για τον 56χρονο Βασίλειο Νικολόπουλο , ο οποίος είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου στις 6/03/2021 από κλινική covid στην Τρίπολη και πήρε εξιτήριο από αυτήν στις 2/04/2021.

Επέστρεψε στο σπίτι του και στους δικούς του, όπου λίγο αργότερα όμως, εμφάνισε νέα προβλήματα υγείας, αφού διαγνώστηκε ότι έχει κολλήσει μικρόβιο, όπως τόνισε ο γιος του.

Τελικά δεν άντεξε και απεβίωσε προχθές Τρίτη σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια του.

Όπως δείχνουν και άλλες περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι έχουν βγει από τις ΜΕΘ νικητές στη μάχη με τον κορωνοϊό, δυστυχώς λόγω αδύναμου ανοσοποιητικού, είναι επιρρεπείς σε ιούς και μικρόβια και πολλές φορές καταλήγουν. Η εφημερίδα Πατρίς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του Βασιλείου Νικολοπούλου για την απώλεια του ανθρώπου της.

Ασφυκτική η κατάσταση στο Γ.Ν Πύργου

Ασφυκτική εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στο Γ.Ν Πύργου καθώς τα κρούσματα που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ για την Ηλεία καθημερινά είναι αυξημένα, ενώ έχουν γεμίσει οι κλινικές covid και η ΜΕΘ covid.

Πηγή: thebest.gr

Με πνευμονική εμβολή 60χρονος στην Πάτρα – Είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr