ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΠύργος Ηλείας: Πέθανε από αιμορραγία γυναίκα που υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση

Πύργος Ηλείας: Πέθανε από αιμορραγία γυναίκα που υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση

Πύργος Ηλείας: Πέθανε από αιμορραγία γυναίκα που υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση

Πέθανε στο σπίτι της από αιμορραγία γυναίκα στον Πύργο Ηλείας εξαιτίας αποσύνδεσης καλωδίων αιμοκάθαρσης.

Με τον χειρότερο τρόπο εξελίχθηκε το χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η Αθηνά Φιντριλή – Βαραμπούτη που έφυγε από τη ζωή  χθες το πρωί στο σπίτι της στον Πύργο.

Η εκλιπούσα το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε αρκετά με την υγεία της ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια πραγματοποιούσε αιμοκάθαρση, αντιμετωπίζοντας συν τοις άλλοις και κινητικά προβλήματα.

Η 60χρονη γυναίκα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης επέστρεψε στο σπίτι της από το νοσοκομείο του Πύργου όπου πήγαινε καθημερινά για την αιμοκάθαρση και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της μέχρι να κοιμηθεί.

Χθες το πρωί, ο σύζυγός της, γνωστός και συμπαθής στον Πύργο με προσφορά στην πόλη, την βρήκε στον κρεβάτι χωρίς τις αισθήσεις μέσα σε μια λίμνη αίματος αφού είχαν βγει τα καλώδια της αιμοκάθαρσης και όπως αναφέρει το thebest.gr ο θάνατος της προήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο σύζυγός της, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε στο σπίτι σε μόλις οκτώ λεπτά για να παραλάβει την άτυχη γυναίκα όμως ήταν ήδη πολύ αργά, αφού μόλις έφτασαν στο Νοσοκομείο απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με τον σύζυγό, μια λάθος κίνηση της 60χρονης γυναίκας ήταν αιτία που αποσυνδέθηκαν τα καλώδια με αποτέλεσμα να επέλθει ο τραγικός της θάνατος.

Η κηδεία της Αθηνάς Φιντριλή – Βαραμπούτη θα τελεστεί σήμερα στις 6.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου.

Πηγή/φωτογραφία: thebest.gr

Διαθέσιμα και τα τέσσερα εμβόλια για την ηλικιακή ομάδα 40-44 – Τι ακολουθεί

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr