ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠύργος Ηλείας: Γνωστός γιατρός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα – Τέσσερις τραυματίες στο νοσοκομείο

Πύργος Ηλείας: Γνωστός γιατρός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα – Τέσσερις τραυματίες στο νοσοκομείο

Πύργος Ηλείας: Γνωστός γιατρός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα – Τέσσερις τραυματίες στο νοσοκομείο

Νεότερη ενημέρωση: Ο οφθαλμίατρος Αλέξης Κόρδας είναι το θύμα του σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί στο Κατσικάρι του Δήμου Πύργου.

Ο γιατρός που διατηρούσε δύο οφθαλμολογικά ιατρεία, ένα στον Πύργο και ένα στην Αμαλιάδα, Αλέξης Κόρδας συμμετείχε το Σάββατο βράδυ στην ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας που διεξήχθη στο ξενοδοχείο Amalias Hotel στην Κουρούτα.

Είχε διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης Τουρισμού στην πρώτη αιρετή ΝΑ (επί νομαρχίας Ράλλη), Υπεύθυνος Τομέα Υγείας Ν.Ο.Δ.Ε – Ν.Δ. Ηλείας, μέλος τόσο του ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, όσο και του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου. Ακόμη, είχε διατελέσει πρόεδρος στον Πανηλειακό.

Στη  φωτογραφία εικονίζεται με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας, Κ. Τσαούση.

 

Αρχική ενημέρωση: Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, στο Κατσικάρι του Δήμου Πύργου, με αποτέλεσμα ένας άνδρας, γνωστός στο νομό γιατρός, να χάσει τη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αυτοκίνητο του Δήμου Πύργου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ταξί.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης το όχημα του δήμου έπεσε σε αρδευτικό κανάλι ενώ ακαριαίο θάνατο βρήκε ο συνοδηγός του ταξί, γιατρός στο επάγγελμα.

Πηγή: patrisnews.gr

Αγρίνιο: Αναστολές στο “Βοήθεια στο Σπίτι” – Επέστρεψαν από την αναρρωτική χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr