ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΗλειαςΠύργος Ηλείας: Εργαζόμενη στο νοσοκομείο θέλει να υιοθετήσει το μωρό που εγκατέλειψε η μητέρα του

Πύργος Ηλείας: Εργαζόμενη στο νοσοκομείο θέλει να υιοθετήσει το μωρό που εγκατέλειψε η μητέρα του

Πύργος Ηλείας: Εργαζόμενη στο νοσοκομείο θέλει να υιοθετήσει το μωρό που εγκατέλειψε η μητέρα του

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν μερικούς μήνες στο νοσοκομείο του Πύργου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», γυναίκα από πόλη της Ηλείας γέννησε και ακολούθως έφυγε από το νοσοκομείο αφήνοντας πίσω το νεογέννητο μωρό της!

Η γέννηση του παιδιού, ενός υγιέστατου αγοριού, έγινε πριν από  4,5 μήνες. Τότε ήταν που η έγκυος γυναίκα συνοδευόμενη από συγγενικό της πρόσωπο πέρασε της πύλες του «Ανδρέας Παπανδρέου» για να γεννήσει.

Λίγες ημέρες μετά τη γέννα για προσωπικούς, όπως εξομολογήθηκε λόγους, έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς το νεογέννητο, το οποίο όλο αυτό διάστημα «φιλοξενείται» στην Παιδιατρική Κλινική. Έκτοτε το φροντίζουν τα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού προσφέροντας του τη στοργή που του χρειάζεται σε αυτήν την τόσο τρυφερή ηλικία.

Ο μικρός έχει «κλέψει» την καρδιά όλου του προσωπικού που από την πρώτη στιγμή το έχει αγκαλιάσει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Σύμφωνα πάντα  με πληροφορίες της εφημερίδας  το ακόμα πιο ευχάριστο είναι ότι ήδη μια εργαζόμενη της νοσηλευτικής μονάδας  έχει εκφράσει την επιθυμία να το υιοθετήσει και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου το γλυκύτατο αγοράκι να αποκτήσει μητέρα και σπίτι στο οποίο, όπως φαίνεται, σε αντίθεση με το προηγούμενο, θα είναι ευπρόσδεκτο.

Αμφιλοχία: Αυτοκίνητο σταμάτησε σε …δέντρο!

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ