ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠύργος: Αυτοκίνητο του κατέστρεψε το αναπηρικό αμαξίδιο – Εγκλωβισμένος δυο μήνες στο σπίτι του

Πύργος: Αυτοκίνητο του κατέστρεψε το αναπηρικό αμαξίδιο – Εγκλωβισμένος δυο μήνες στο σπίτι του

Πύργος: Αυτοκίνητο του κατέστρεψε το αναπηρικό αμαξίδιο – Εγκλωβισμένος δυο μήνες στο σπίτι του

«Εγκλωβισμένος» στο σπίτι του είναι εδώ και δύο μήνες, ο Νικόλας Φραγκούλης, άτομο με αναπηρία, αφού ένα τροχαίο ατύχημα ουσιαστικά «κατέστρεψε» το αναπηρικό αμαξίδιο με το οποίο κυκλοφορούσε στην πόλη του Πύργου και πλέον δεν έχει τη δυνατότητα να αυτοεξυπηρετηθεί, να κάνει τις δουλειές του, να μεταβεί οπουδήποτε, με αποτέλεσμα να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο Νικόλας Φραγκούλης, που επιθυμεί άμεσα να λυθεί το θέμα και να προμηθευτεί ένα νέο αναπηρικό αμαξίδιο,  εξιστόρησε στο patrisnews.gr την ιστορία του ατυχήματος που είχε στις 5 Οκτωβρίου, αλλά και την απροθυμία της Ασφαλιστικής του οδηγού που τον χτύπησε, να τον αποζημιώσει και να του αγοράσει καινούργιο αμαξίδιο.

«Στις 5 Οκτωβρίου είχα ένα τροχαίο ατύχημα, αφού με χτύπησε ο οδηγός ΙΧ την ώρα που ήμουν παρκαρισμένος. Κάλεσα την Τροχαία, καταγράφηκε το περιστατικό, κάναμε και την απαραίτητη έκθεση με τον τεχνικό που είδε το αμαξίδιο, ο οποίος με ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να επισκευαστεί και ότι πρέπει να αγοραστεί καινούργιο. Αυτό το αναφέραμε στην Ασφαλιστική του οδηγού και αυτή δεν με αποζημιώνει, γιατί λέει ότι δεν έπεσα από το αμαξίδιο κατά το ατύχημα. Έπρεπε να σκοτωθώ δηλαδή για να με αποζημιώσει… Και είπαν ακόμη ότι εγώ το κυκλοφορώ το αμαξίδιο, ενώ είναι χαλασμένο. Έχω να βγω από το σπίτι μου δύο μήνες, είμαι κλεισμένος μέσα σε αυτό, αφού δεν μπορώ να μετακινηθώ από τις 5 Οκτώβρη… Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, ούτε να βγω έξω, να πάω κάπου, είμαι εγκλωβισμένος 2 μήνες μέσα στο σπίτι μου. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Το κόστος είναι 3.700 ευρώ για να αγοραστεί ένα καινούργιο αμαξίδιο. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι πού είναι δίπλα μου και μαζί προσπαθούμε να βρούμε ένα καινούργιο».

Ο Νικόλας Φραγκούλης στάθηκε και στους ανθρώπους οι οποίοι τον βοηθούν για να μπορέσει να αγοράσει το νέο αμαξίδιο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πέρα από τον αγώνα που κάνει κα Ρηγόπουλού και η παράταξη του κ. Μπέλτσου έχει αναλάβει δράση προκειμένου να μπορέσουν να μαζευτούν τα χρήματα. Επίσης έχω κάνει μέσω του δικηγόρου μου αίτηση προς την Μητρόπολη για οικονομική στήριξη. Δεν ξέρω βέβαια ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, ελπίζω όμως να δοθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω».

Όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό: Νικολάος Φραγκούλης του Παναγιώτη

Αριθμός λογαριασμού Alphabank GR 4301405600560002310011381

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ