ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΠυρετώδεις οι προετοιμασίες στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας για τις εκλογές (εικόνες)

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας για τις εκλογές (εικόνες)

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας για τις εκλογές (εικόνες)

Πυρετωδώς εργάζονται οι υπάλληλοι της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών της 21ης Μάϊου όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά.

Στην Αιτωλοακαρνανία το εκλογικό σώμα ανέρχεται σε 231.222 εκλογείς και τα τμήματα στα οποία θα προσέλθουν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος αριθμούν 554.

Με το ειδικό πληροφοριακό σύστημα, τα αποτελέσματα στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά και την υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα (Αχαΐα και Ηλεία) θα μεταδίδονται στο εσωτερικό δίκτυο χωρίς χρονική καθυστέρηση από την ειδική σελίδα https://ekloges2023.pde.gov.gr/ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και μέσω του Εθνικού Δικτύου Δημόσιας Διοίκησης ΣΥΖΕΥΞΙΣ.

Τα αποτελέσματα των κομμάτων θα συλλέγονται μέσω του συστήματος ΙΡΙΔΑ 2.0 του Υπουργείου Εσωτερικών και θα καταχωρούνται στο «Ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα Εθνικών Εκλογών 2023», αλλά πριν από τις διαδικασίες αυτές οι υπάλληλοι εδώ και ημέρες έχουν “σηκώσει τα μανίκια” και εργάζονται στο πλαίσιο της ευσυνειδησίας και της αίσθησης του καθήκοντος που διαπνέει όλο το προσωπικό.

Αιτωλοακαρνανία: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνού από τις 19/05 έως 23/05

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ