ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠυροσβεστική: Οι νέοι Διοικητές σε 6η ΕΜΑΚ, ΒΙ.ΠΕ Πατρών και άλλες υπηρεσίες στη Δυτική Ελλάδα

Πυροσβεστική: Οι νέοι Διοικητές σε 6η ΕΜΑΚ, ΒΙ.ΠΕ Πατρών και άλλες υπηρεσίες στη Δυτική Ελλάδα

Πυροσβεστική: Οι νέοι Διοικητές σε 6η ΕΜΑΚ, ΒΙ.ΠΕ Πατρών και άλλες υπηρεσίες στη Δυτική Ελλάδα

Ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις και στην Πυροσβεστική , οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από την παραμονή Διοικητών στο Σώμα και την ανακατανομή θέσεων, μετά και τις προαγωγές.

Στη θέση του Διοικητή της Πυροσβεστικής στον Πύργο βρίσκεται πια ο Γιάννης Καραμαλίκης, ο οποίος ήταν Διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ, με έδρα την Πάτρα.

Τη θέση αυτή στον Πύργο κατείχε πέρυσι ο Γιάννης Πετρούτσος, ο οποίος είναι ο νέος Διοικητής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με έδρα την Πάτρα.

Στη Διοίκηση της 6ης ΕΜΑΚ μετακινήθηκε ο Ανδρέας Στεμπίλης, ο οποίος ήταν Διοικητής στην Πυροσβεστική Ζακύνθου.

Χρέη Διοικητή στον Α΄Πυροσβεστικό Σταθμό Πατρών αυτή τη στιγμή εκτελεί ο Υποδιοικητής Βασίλης Μαρτζάκλης, μετά την αποστράτευση του μέχρι πρότινος Διοικητή, Παναγιώτη Δημόπουλου.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αιγίου παραμένει στη Διοίκηση ο Κώστας Γιαννόπουλος, όπως και ο Νίκος Ρουμελιώτης, Διοικητής Νομού Αχαΐας.

Επίσης, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου μετακινήθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου ο Χριστόφορος Μπόκας.

Χωρίς νέους Διοικητές αλλά με τους νυν Υποδιοικητές παραμένουν  ως τώρα οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες σε Αγρίνιο και Ναύπακτο.

Υπενθυμίζεται ότι Συντονιστής Πυροσβεστικών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων είναι  ο Κώστας Κυριακόπουλος, ο οποίος ήταν στη Διοίκηση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Τη θέση κατείχε ο Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο οποίος προήχθη σε Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.

www.thebest.gr

Συντάξεις Μαρτίου: Πότε πληρώνονται

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr