ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΠτώση Φάντομ στην Ανδραβίδα: Λύγισε ο τέως Αρχηγός ΓΕΕΘΑ – Γιατί είπε ότι έσπασε “κώδικα σιωπής”

Πτώση Φάντομ στην Ανδραβίδα: Λύγισε ο τέως Αρχηγός ΓΕΕΘΑ – Γιατί είπε ότι έσπασε “κώδικα σιωπής”

Πτώση Φάντομ στην Ανδραβίδα: Λύγισε ο τέως Αρχηγός ΓΕΕΘΑ – Γιατί είπε ότι έσπασε “κώδικα σιωπής”

Λύγισε στον αέρα της ΕΡΤ αναφερόμενος στους δυο χειριστές του F 4 Φάντομ που κατέπεσε στην Ανδραβίδα, ο κ. Χρήστος Χριστοδούλου, Πτέραρχος ε.α. και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Μιλώντας στην δημόσια τηλεόραση ο κ. Χριστοδούλου και αναφερόμενος στο τραγικό συμβάν στην Ανδραβίδα με την πτώση του F 4 Φάντομ, με έναν υποσμηναγό να έχει χάσει την ζωή του και τον κυβερνήτη να αγνοείται είπε: «Δεν είναι καλή ημέρα για την Πολεμική Αεροπορία και δεν είναι καλή ημέρα για τις οικογένειες του Στάθη και του Μάριου. Συγγνώμη για το τρέμουλο της φωνής αλλά κάθε παιδί είναι και δικό μας παιδί το οποίο μπαίνει σε ένα κόκπιτ να απογειωθεί. Αυτή την στιγμή σπάω έναν κώδικα σιωπής αρχηγών.

Μέχρι σήμερα αρχηγοί δεν έβγαιναν να μιλήσουν για ένα ατύχημα. Οποιοσδήποτε βγαίνει και κάνει αναλύσεις τις περισσότερες φορές άσχετες και εκ του περισσού και για προσωπική προβολή, δυσχεραίνουν την όλη κατάσταση. Δεν θα μπω στα αίτια, δεν θα απαντήσω στην ερώτησή σας να σας πω τα πιθανά αίτια διότι μόλις χθες δημιουργήθηκε η επιτροπή διερεύνησης. Και όσοι δεν έχουν κάνει επιτροπή ατυχήματος δεν γνωρίζουν άσχετα αν πέρασαν από την αεροπορία, βρέχοντας αστραγάλους, ή γόνατα ή και πιο πάνω τα πόδια».

Συμπλήρωσε πως, ότι και να πούμε εμείς περισσεύει. “Όλα θα καταγραφούν και ποτέ δεν μπαίνουν αστερίσκοι σε ένα ατύχημα”, σημείωσε.

Πηγή: newsit.gr

Αυτοψία στο δρόμο Θέρμο – Λουτρά Στάχτης που κόπηκε στη μέση – “Πράσινο φως” για τη διάνοιξη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ