ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΨήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας για τον θάνατο του Νίκου Φατούρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας μόλις πληροφορήθηκε την απώλεια του Συναδέλφου ιατρού του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας και προϊσταμένου νομιάτρου Αιτωλ/νίας, Κου Φατούρου Νικολάου συνήλθε εκτάκτως, διά περιφοράς λόγω της πανδημίας και αποφάσισε ομόφωνα:
  • Να κατατεθεί ποσό σε ίδρυμα της Ι.Π.Μεσολογγίου στη μνήμη του εκλιπόντος.

2. Να αναγνωσθεί το ψήφισμα από μέλος της οικογένειας, διότι λόγω της απόφασης της Ιεράς Συνόδου της Ελλάδας και εν μέσω πανδημίας αντιπροσωπεία του Ιατρικού Συλλόγου δεν θα μπορέσει να παραστεί.

3. Να αποσταλεί το ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος.

• Να δημοσιευθεί το ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου και στον τοπικό τύπο.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Αριστόβουλος Τριβλής

Ο Γενικός Γραμματέας Νικόλαος Καλαμάκης

Συλλυπητήριο μήνυμα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αγρινίου για το θάνατο του Νίκου Φατούρου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 3ου ορόφου 41 τ.μ., επιπλωμένη και με ηλεκτρικές συσκευές, με γκαράζ, στο Δυρράχιο Αλβανίας. Το σπίτι είναι 80 μέτρα από την θάλασσα και το γκαράζ 50 μέτρα από την θάλασσα. Τιμή 20 €/ ημερησίως. Τηλ.: 0030-6977 – 856190.

Ζητείται υπεύθυνος φαρμακοποιός, για πλήρη απασχόληση, σε φαρμακείο του Ξηρομέρου. Τηλ.: 6938 – 216240.

Πωλείται στο Αγρίνιο, AUDI Turbo Quattro, 1800cc, σε άριστη κατάσταση, με service αντιπροσωπείας. Δεκτός έλεγχος στην αντιπροσωπεία. Τηλ.: 6973 – 236476. (2098)

ΖΗΤΕΙΤΑΙ βοηθός λογιστή με γνώσεις και εμπειρία σε διπλογραφικά βιβλία (γ΄ κατηγορίας), διαχείριση εμπορικής εφαρμογής. Απαραίτητη η αποστολή βιογραφικού σε mail: stath1@otenet.gr. ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε., 5o χλμ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΤΗΛ.: 2641050491. (2097)

Οι Μύλοι Τρικάλων, Νικ.Σ.Τσιασιώτη & Σια Ο.Ε., με έδρα την Καλαμπάκα, αναζητούν πωλητή / συνεργάτη με αντίστοιχη εμπειρία στο κλάδο του αλεύρου. Περιοχές κάλυψης νομός Αιτωλοακαρανίας και Άρτας. Αποστολή βιογραφικών στο info@trikalamills.gr. Τηλέφωνα επικοινωνίας στα 2432072602 και 2432072423.

Μεγάλη εταιρεία στο χώρο του λιανεμπορίου, που λειτουργεί υποκαταστήματα γνωστής αλυσίδας super market με το σύστημα της δικαιόχρησης, αναζητά ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ SUPER MARKET για τα καταστήματά της σε τουριστικούς προορισμούς. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να ενδιαφέρονται για μόνιμη μετεγκατάσταση εκτός Αιτωλοακαρνανίας και θα διαμένουν σε κατάλυμα που παρέχει η εταιρεία. Απαραίτητα προσόντα: • Απόφοιτοι Γυμνασίου. • Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε super market. • Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να είναι δυναμικοί, να έχουν όρεξη για δουλειά και να τους αρέσει η επικοινωνία και η επαφή με τους πελάτες. • Ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο για τις προσωπικές τους μετακινήσεις. Η εταιρεία προσφέρει μόνιμη πλήρη απασχόληση σε ένα δυναμικό και αναπτυσσόμενο περιβάλλον, με άριστες συνθήκες απασχόλησης και ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6942053596 ή να αποστείλουν βιογραφικό στο e-mail caterina.ioa@gmail.com για καθορισμό ραντεβού στην περιοχή του Αγρινίου.

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ Φιλολογίας Πατρών με Μεταπτυχιακό στην κλασική φιλολογία παραδίδει φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και αναλαμβάνει την πλήρη και άριστη προετοιμασία υποψήφιων Πανελλαδικών Εξετάσεων σε όλα τα μαθήματα. Παρέχονται: . Πλούσιο υποστηρικτικό υλικό σε όλα τα μαθήματα ανά διδακτική ενότητα, σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή. . Σωστός προγραμματισμός ύλης. . Συνεχής αναβάθμιση διδακτικού υλικού. . Ευχάριστη διδασκαλία.. Υψηλή στάθμη εκπαιδευτικών υπηρεσιών. . Επαναληπτικά – ανακεφαλαιωτικά διαγωνίσματα. Θέματα προσομοίωσης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936038226. email: exevgeni@yahoo.gr

ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ στο Αγρίνιο ζητά άτομο για ημιαπασχόληση.(INTERNET- MARKETING) Απαραιτήτως: Πολύ κάλες γνώσεις υπολογιστών και ίντερνετ. Ευχέρεια στον γραπτό Αγγλικό λόγο. Ο εργαζόμενος η θα αναλάβει το κομμάτι του marketing της εταιρίας αποκλειστικά μέσω ίντερνετ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν email με το βιογραφικό τους η όποια άλλη πληροφορία επιθυμούν.Email: A_A_Architekton@outlook.com Τηλ: 2641401168

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Ψυχολόγος από μη κερδοσκοπικό οργανισμό: Απαραίτητα προσόντα: • Πτυχίο Ψυχολογίας και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε γνωστικό αντικείμενο της ψυχολογίας που σχετίζεται με παιδιά • Προϋπηρεσία • Ικανότητα προγραμματισμού και οργάνωσης • Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ • Κάτοχος διπλώματος οδήγησης Περιοχή εργασίας: Αγρίνιο Αποστείλατε βιογραφικό στο e-mail: ergasia.smile@yahoo.gr αναγράφοντας τον κωδικό 244.

Η ΟΨΟΝ COMMERCE, αποκλειστική αντιπρόσωπος της Αρτοβιομηχανίας ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. ζητεί για την επάνδρωση του τμήματος πωλήσεων οδηγούς – πωλητές (exvan). Ικανότητες διαπραγμάτευσης και επικοινωνίας θα εκτιμηθούν. Απαραίτητη προϋπόθεση Δίπλωμα Γ΄ κατηγο ρίας. Επικοινωνία: email: m.panagopoulos@opson.gr. ηλ: 6946905162