ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΨηφιακό Μαστογράφο απέκτησε το νοσοκομείο Μεσολογγίου

Ψηφιακό Μαστογράφο απέκτησε το νοσοκομείο Μεσολογγίου

Ψηφιακό Μαστογράφο απέκτησε  το νοσοκομείο Μεσολογγίου

Η δέσμευση έγινε πραγματικότητα

Ψηφιακό Μαστογράφο απέκτησε

το νοσοκομείο Μεσολογγίου

Η Εθνική Τράπεζα είχε δεσμευτεί να δωρίσει ψηφιακό μαστογράφο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και χθες έγινε η εγκατάστασή του

 

Εγκαταστάθηκε ο ψηφιακός μαστογράφος στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, ο οποίος είναι δωρεά της Εθνικής Τράπεζας, ενώ χθες ξεκίνησαν οι πρώτες δοκιμές του, αν και εκκρεμεί ακόμη η αδειοδότησή του, κάτι που είναι θέμα χρόνου να γίνει. Συγκεκριμένα, όπως είχε γραφτεί το Νοεμβρίου του 2014 με τίτλο «Δωρεά μαστογράφου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου», κατόπιν αιτήματος του διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου κ Γιώργου Κυριακόπουλου, ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας κ Αλέξανδρος Τουρκολιάς είχε δεσμευτεί να δωρίσει το υπερσύγχρονο αυτό μηχάνημα, που το είχε μεγάλη ανάγκη το νοσοκομείο Μεσολογγίου. Για το λόγο αυτό ο διοικητής είχε τότε επισκεφτεί το νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Κατά την επίσκεψή του, που είχε γίνει το Νοέμβριο του 2014 είχε πραγματοποιηθεί τελετή στην οποία ο κ Κυριακόπουλος αποκάλυψε τον τρόπο που ζήτησε τον μαστογράφο από τον κ Τουρκολιά. Το αίτημα να θυμίσουμε είχε γίνει σε συνάντηση των δύο ανδρών στα Γιάννενα.

Το υπερσύγχρονο μηχάνημα έχει αγοραστεί, όπως είχε πει ο κ Τουρκολιάς, και εκκρεμούσε μόνο να ετοιμαστεί ο χώρος που εγκαταστάθηκε, ώστε να μεταφερθεί το μηχάνημα και να μπει άμεσα σε λειτουργία. Από την πλευρά του ο κ Κυριακόπουλος είχε αναφέρει ότι η αίθουσα που θα εγκατασταθεί ο ψηφιακός μαστογράφος ήταν ήδη έτοιμη και αναμένονταν μόνο η εγκατάσταση του μηχανήματος. Ο ψηφιακός μαστογράφος είναι ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα, το οποίο βοηθάει στην πρόληψη του καρκίνου και γεννά ελπίδες στον πάσχοντα για την όσο το δυνατότερη αντιμετώπιση της ασθένειας.

«Η Εθνική τράπεζα και οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτή θεωρούν ότι πρέπει να προσφέρουν κοινωνικό έργο, το οποίο θα βοηθήσει την κοινωνία στις δύσκολες μέρες που περνούν» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο κ Τουρκολιάς στην τελετή που είχε γίνει προς τιμήν του στο νοσοκομείο.

Κων/νος Χονδρός

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr