Προβληματισμός για τους εμπρησμούς σε αυτοκίνητα – Τέταρτη νύχτα επιθέσεων στην Αθήνα – Φωτιά και σε δύο οχήματα στην Πάτρα

Συνεχίζονται οι εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα, για τέταρτη συνεχόμενη νύχτα.

Μετά τον χθεσινό εμπρησμό 20 οχημάτων, σε διάφορα σημεία της Αττικής, τη νύχτα της Τετάρτης πυρπολήθηκαν τρία οχήματα στο Κολωνάκι. Τα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα στην οδό Καραχρήστου, μόλις δύο τετράγωνα από την πρεσβεία των ΗΠΑ. Οι εμπρησμοί στα οχήματα ήταν τρεις ξεχωριστοί και δεν πήραν φωτιά το ένα από το άλλο.

Η επίθεση έγινε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα και έγιναν 9 προσαγωγές. Στο μεταξύ προβληματισμό προκαλεί παρόμοιο περιστατικό στην Πάτρα.

Περίπου στις 2 τη νύχτα, άγνωστοι δράστες πυρπόλησαν αυτοκίνητα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, στη διασταύρωση των οδών Ταντάλου και Λεύκας, στην Πάτρα.

Δύο αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές ενώ προκλήθηκαν ζημιές και σε παρακείμενα αυτοκίνητα. Η Πυροσβεστική επενέβη με 2 οχήματα και πέντε πυροσβέστες.

Η Αστυνομία εξετάζει εάν πρόκεται για μεμονωμένο περιστατικό ή σχετίζεται με τους συνεχείς εμπρησμούς αυτοκινήτων στην Αθήνα.

tempo24.gr 

1.000 ευρώ από το ζεύγος Μούτου για κάθε γέννηση παιδιού στην Κανδήλα Ξηρομέρου