ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠροβληματισμός στο Παναιτώλιο για τα κρούσματα

Προβληματισμός στο Παναιτώλιο για τα κρούσματα

Προβληματισμός στο Παναιτώλιο για τα κρούσματα

Εντείνεται ο προβληματισμός και η αγωνία στο Παναιτώλιο αναφορικά με την αύξηση των κρουσμάτων covid στην τοπική κοινότητα.

Το βράδυ της Τρίτης ένας 58χρονος από την περιοχή που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αγρινίου απεβίωσε, γεγονός που εκτός από θλίψη στους ανθρώπους της περιοχής, επέτεινε και τον προβληματισμό για την επιδημιολογική εικόνα.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Κοινότητας, Ανδρέας Γκορόγιας, σε ανακοίνωσή τουεκτιμά ότι «η επιδημιολογική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Παναιτώλιο και την ευρύτερη περιοχή, έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια συναγερμού και η διαχείριση της κρίσης κρίνεται ανεπαρκής» και γι΄αυτό καλεί το Δήμαρχο Αγρινίου, το Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τους Βουλευτές του νομού να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλία για ουσιαστική διαχείριση και αναχαίτιση του ισχυρού κύματος πανδημίας που πλήττει την περιοχή «γιατί σε λίγο η κατάσταση θα εξελιχθεί σε άκρως επικίνδυνη και μη αναστρέψιμη».

Ακόμη εκτιμά ότι «αν η περιοχή μας είχε παρουσιάσει αυτή την επιδημιολογική εικόνα πριν από τρεις μήνες, η Κυβέρνηση θα είχε κλείσει με την Αστυνομία τους δρόμους και θα απαγορευόταν καθολικά η κυκλοφορία. Τώρα φτάσαμε στο άλλο άκρο της αδιαφορίας, με την 6η ΥΠΕ και τον ΕΟΔΥ να προσποιούνται ότι δε συμβαίνει απολύτως τίποτα. Ενεργήστε άμεσα γιατί πλέον είναι θέμα ζωής και θανάτου».

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Διαρροές περί εισήγησης της ΕΘΑΑΕ για τις συγχωνεύσεις Τμημάτων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr