ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΤο πρόβλημα των μικρών τοπικών επιχειρήσεων και η ατζέντα της αντιπολίτευσης

Το πρόβλημα των μικρών τοπικών επιχειρήσεων και η ατζέντα της αντιπολίτευσης

Το πρόβλημα των μικρών τοπικών επιχειρήσεων και η ατζέντα της αντιπολίτευσης

Το πρόβλημα των μικρών τοπικών επιχειρήσεων και η ατζέντα της αντιπολίτευσης

Μετά από κάθε καλοκαίρι και με την επάνοδο από την περίοδο της… απουσίας, στο Αγρίνιο γίνεται η σούμα των εξόδων που είθισται να μην βγαίνουν με τίποτε.

Μόνο που φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, διότι υπάρχει η φοβία για τον επερχόμενο χειμώνα, όπως και τα διάφορα δημοσιεύματα για το πόσο κρίσιμα είναι τα πράγματα σε χώρες πολύ πιο πλούσιες.

Πέρα κι από τα παραπάνω, αυτές οι μέρες της σούμας των εξόδων δεν είναι όπως των προηγούμενων χρόνων. Με δεδομένη την προκαταβολή φόρου που έχει απομείνει και τους λογαριασμούς που εξακολουθούν να έρχονται φουσκωμένοι παρά τις παρεμβάσεις, ο κόσμος κρατάει το κεφάλι του.

Το αποτέλεσμα είναι οι μικρές τοπικές επιχειρήσεις να βλέπουν ξανά το φάσμα του κλεισίματος, μετά από μια περίεργη περίοδο λόγω πανδημίας, όπου οι πολλές αναβολές, κλεισίματα, βοηθήματα και “επιστρεπτέες” οδηγούσαν σε μη λήψη αποφάσεων. Με λίγα λόγια στο “περίμενε και θα δούμε”. Τώρα, όμως, αρχίζουν όλοι να σκέφτονται πού θα πάει αυτό το πράγμα.

Το περίεργο, λοιπόν, είναι ότι η αντιπολίτευση αντί να δει αυτό το συγκεκριμένο θέμα έχει αποφασίσει να ανάγει τις παρακολουθήσεις ως το μείζον ζήτημα. Ακόμη κι ο Γιώργος Παπανδρέου που μιλάει σπάνια στην Βουλή, χθες ζήτησε τον λόγο για να αναρωτηθεί πως θα πάει να ξαναδεί τους ευρωπαίους ηγέτες ξανά ο πρωθυπουργός!

Κι όλα αυτά ενώ ο Κ. Μητσοτάκης λέει ότι Ρωσία και Τουρκία θέλουν να αλλάξει η κυβέρνηση!

Θα έχουμε μια… ωραία ατμόσφαιρα ενόψει εκλογών και οι μικρές επιχειρήσεις θα βλέπουν να μην ασχολείται κανείς με τα αληθινά τους προβλήματα; Ίδωμεν…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Το μπρα ντε φερ των τέως για το ΧΥΤΑ Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ