ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠρωτοβουλία για τα βρέφη και τα παιδιά

Πρωτοβουλία για τα βρέφη και τα παιδιά

Πρωτοβουλία για τα βρέφη και τα παιδιά

Στήριξε κι εσύ την προσπάθεια

Πρωτοβουλία για τα βρέφη και τα παιδιά

Συλλογή βρεφικών ειδών παντός τύπου στην Πλατεία Δημοκρατίας και τα Καραπανέϊκα

 

Χθες, ο δήμος Αγρινίου και συγκεκριμένα το Κοινωνικό Παντοπωλείο, σε συνεργασία με την Τράπεζα Χρόνου και το Γραφείο Διαμεσολάβησης έστησαν «περίπτερα» στην Πλατεία Δημοκρατίας και στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Καραπανέϊκα) με σκοπό να προσκαλέσουν τους πολίτες της πόλης και της περιοχής να στηρίξουν τα παιδιά και τις οικογένειές που εντάσσονται στις Κοινωνικές Δομές του δήμου Αγρινίου.

Στα δυο «περίπτερα» συγκεντρώνονται από χθες βρεφικά γάλατα, πάνες, βρεφικές τροφές, βρεφικά έπιπλα και πολλά άλλα βρεφικά είδη, τα οποία θα προσφερθούν στις κατάλληλες οικογένειες από τις κοινωνικές δομές του δήμου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Κων/νο Καλαντζή που πήρε την πρωτοβουλία αυτή, στις Κοινωνικές Δομές υπάρχουν στο σύνολο 1.870 οικογένειες, εκ των οποίων περισσότερες των 1.000 οικογενειών έχουν παιδιά μέχρι 18 ετών, ενώ 250 οικογένειες έχουν πολύ μικρής ηλικίας παιδιά.

Ο κ. Καλαντζής δήλωσε: «Ο σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι να συλλέξουμε γάλατα, παιδικές τροφές και ότι άλλο είναι δυνατόν για να ενισχύσουμε τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Θέλουμε και με τον τρόπο αυτό να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο απέναντι στις 1.870 οικογένειες των Κοινωνικών Δομών του δήμου. Η ευαισθητοποίηση αυτή και η προσφορά πρέπει να είναι συνεχιζόμενη. Στο σύνολο των 1.870 οικογενειών, περισσότερες των 1000 έχουν παιδιά έως 18 ετών, ενώ πολύ μικρότερης ηλικίας παιδιά διαθέτουν 250 οικογένειες. Πρέπει να σταθούμε σε όλους τους συμπολίτες μας και πρέπει να συνεισφέρουμε όλοι».

Η συλλογή ξεκίνησε από χθες και θα συνεχιστεί σήμερα μεταξύ 10:00 – 13:00 και 17:30 – 20:00 και το Σάββατο από το πρωί στις 10:00 έως και το μεσημέρι στις 13:00.

Κων/νος Χονδρός

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr