ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικοΠρωτοφανής καταγγελία από τους προπονητές

Πρωτοφανής καταγγελία από τους προπονητές

Πρωτοφανής καταγγελία από τους προπονητές

 

Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτ/νίας και εκπρόσωπός  του την περασμένη Παρασκευή  στην ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Αιτ/νιας, Δημήτρης Κουτρούλης,  πριν από περίπου ένα χρόνο στην ανάλογη εκδήλωση ήταν αρκετά καυστικός όταν πήρε το λόγο. Φέτος, όπως καταγγέλλει ο Σύνδεσμος, δεν του επιτράπηκε να απευθύνει χαιρετισμό με δικαιολογία ότι το πρόγραμμα είχε βγει! Αυτή την πρακτική καταγγέλλει ο Σύνδεσμος  Προπονητών και όπως… είθισται σ’ αυτές τις περιπτώσεις δύσκολα πα πάρει απάντηση από την ΕΠΣΝΑ.

Πάντως η ανακοίνωση με επικεφαλίδα «Η ΕΠΣΝΑ ΦΙΜΩΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ», αναφέρει αναλυτικά:   Στην ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Αιτ/νιας  για την βράβευση Αθλητών – Παραγόντων – Ποδοσφαιριστών – προπονητών κ.λ.π., η ΕΠΣΝΑ δια του Προέδρου της κ. Παπαχρήστου απαγόρευσε στον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτ/νίας και αντιπρόεδρό του κ. Κουτρούλη Δημήτριο να απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους του Συνδέσμου.

Ο κ. Κουτρούλης ζήτησε από τον κ. Παπαχρήστο να απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους του Συνδέσμου Προπονητών Νομού Αιτ/νίας και πήρε την εξής απάντηση, ¨ το πρόγραμμα έχει βγει δεν μπορείς να απευθύνεις χαιρετισμό ¨.

Θεωρούμε αδιανόητο σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου να αποκλείεται ο βασικός πυλώνας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που είναι ο προπονητής. Τέτοιοι μέθοδοι θυμίζουν χρόνια παρακμής της χώρας μας που γρήγορα πρέπει να ξεχάσουμε.

Αλήθεια τι φοβόταν ο κ. Παπαχρήστος και δεν ήθελε με τίποτα να ακουστεί η φωνή του Συνδέσμου Προπονητών και διερωτόμαστε γιατί μας έστειλε την πρόσκληση;

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για τη εφημερίδα «Συνείδηση»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr