ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΠρώτη συνάντηση της Παιδικής Ομάδας Φιλαναγνωσίας

Πρώτη συνάντηση της Παιδικής Ομάδας Φιλαναγνωσίας

Πρώτη συνάντηση της Παιδικής  Ομάδας Φιλαναγνωσίας

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου για τις τάξεις Α -Β Δημοτικού καθώς και τις τάξεις Γ -Δ Δημοτικού. Η πρώτη ομάδα συζήτησε για το βιβλίο “ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ” ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Η δεύτερη ομάδα (Γ και Δ Δημοτικού) συζήτησε ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΠΑΝΧΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΑΓΟΥΔΕΝΙΑΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ” ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΕΝΤΗ.
Παράλληλα να ενημερώσουμε ότι τα παιδάκια της Ε και ΣΤ Δημοτικού θα συναντηθούν 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΩΡΑ 18:00 – 19:00 – ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΙΚΡΟΣ” ΤΗΣ ΛΟΤΗ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔ. ΠΑΤΑΚΗ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Παιδικής Ομάδς Φιλαναγνωσίας παρακαλούμε επισκεφθείτε το χώρο του βιβλιοπωλείου Βιβλιοτρόπιο, Καζαντζή 25 ή στο τηλέφωνο 2641021454.
Χθες με αφορμή σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου επισκέφθηκε το βιβλιοπωλείο μας το 8ο Νηπιαγωγείο του Δήμου Αγρινίου.
Τα παιδιά μοιράστηκαν μαζί μας τις αναγνωστικές τους προτιμήσεις, ενώ παράλληλα διαβάσαμε το βιβλίο “ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ” ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr