ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΗ πρώτη «Πισπιρίγκου» είχε εμφανιστεί στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» (video)

Η πρώτη «Πισπιρίγκου» είχε εμφανιστεί στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» (video)

Η πρώτη «Πισπιρίγκου» είχε εμφανιστεί στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» (video)

Η πρώτη «Πισπιρίγκου» που παρουσιάστηκε στην tv ήταν η λοχαγός Αμαλία Πισπιρίγκου που την υποδύθηκε η Σοφία Φιλιππίδου στην επιτυχημένη σειρά “Ντόλτσε Βίτα”, στην οποία πρωταγωνιστούσε η  Άννα Παναγιωτοπούλου, η Κατιάνα Μπαλανίκα, η Μαρία Καβογιάννη και ο Θανάσης Ευθυμιάδης.  

Κι όμως, πριν από αρκετά χρόνια υπήρχε μία Πισπιρίγκου που κάθε φορά που εμφανιζόταν στην οθόνη σκορπούσε χαρά και δεν βύθιζε στη θλίψη.

Η αξέχαστη Αμαλία Πισπιρίγκου, η λοχαγός που ταλαιπώρησε πολύ τον Αντώνη (Θανάση Ευθυμιάδη) και την οποία υποδύθηκε η Σοφία Φιλιππίδου.

Εκεί πρωτοακούσαμε το συγκεκριμένο επίθετο και ούτε καν φανταστήκαμε ότι θα το ξανακούγαμε για τους λόγους που το ακούμε.

Τότε, στην ιστορική σειρά Ντόλτσε Βίτα, η Σοφία Φιλιππίδου εμφανίστηκε σε δύο επεισόδια όπου ως λοχαγός εξέφρασε και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για τον νεοσύλλεκτο τότε Αντώνη Καλούδη.

Εκείνος δεν ανταποκρίνεται στο φλερτ της με αποτέλεσμα να την οδηγήσει σε απόγνωση.

«Εχω υποστεί ήττα, όχι ήττα, πανωλεθρία» στην Σάσσα (Κατιάνα Μπαλανίκα) μη γνωρίζοντας πως πρόκειται για την κολλητή της αγαπημένης του συντρόφου Χριστίνας Μαρκάτου.

Σπαρταριστές οι τότε αναφορές στην Πισπιρίγκου-λοχαγό, τραγικές σήμερα στην Πισπιρίγκου-κατηγορούμενη.

protothema.gr 

Άκης Πετρετζίκης: Κοριτσάκι περιμένει η σύζυγός του γνωστού σεφ

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr