ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΗ πρώτη λαογραφική έκθεση στα Παρακαμπύλια και έκθεση τοπικών προϊόντων (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Η πρώτη λαογραφική έκθεση στα Παρακαμπύλια και έκθεση τοπικών προϊόντων (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Η πρώτη λαογραφική έκθεση στα Παρακαμπύλια και έκθεση τοπικών προϊόντων (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Με την συμμετοχή του Γεωργίου Τσιτσιβού πραγματοποιήθηκε η πρώτη λαογραφική έκθεση στα Παρακαμπύλια και παράλληλα η πρώτη έκθεση τοπικών προϊόντων και συγκεκριμένα στην Κυπάρισσο από τον Πολιτιστικό εξωραϊστικό Σύλλογο Κυπαρίσσου.

Όπως αναφέρει και ο Σύλλογος η εν λόγω διοργάνωση στόχευε σε δύο μέρη. Πρώτον την ανάδειξη της λαογραφικής κληρονομιάς και δεύτερον στην ανάδειξη της τοπικής παραγωγής. Και όλα αυτά σε μια εποχή δύσκολη, που τόσα έχουν αλλάξει στην καθημερινότητα και στην ζωή μας!

Παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα χωριά των Παρακαμπυλίων, η πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρίσσου και της προέδρου Χριστίνας Σωτηροπούλου που με αγάπη και τοπικιστικό ζήλο προσφέρει τα μέγιστα για τον τόπο της, γιατί σήμερα η γη που μας γέννησε ρημάζει και χέρσα έμεινε ακόμη και από πολιτιστικό όραμα και ενδιαφέρον!

Ας ελπίσουμε ότι συντόμως θα βρεθούν και πάλι μπροστάρηδες στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, την Ποταμούλα! Από καρδιάς εύχομαι καλή συνέχεια στον Δ.Σ  του Πολιτιστικού Συλλόγου και κυρίως καλή δύναμη στην Χριστίνα Σωτηροπούλου να συνεχίσει αυτό που για χρόνια κάνει με ανιδιοτέλεια!

potamoulanews.gr 

e-ΕΦΚΑ: Πότε θα γίνει η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr