ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΓια πρώτη φορά στη Ναύπακτο κρουαζιερόπλοιο

Για πρώτη φορά στη Ναύπακτο κρουαζιερόπλοιο

Για πρώτη φορά στη Ναύπακτο κρουαζιερόπλοιο

 Στον χάρτη της κρουαζιέρας η Ναύπακτος. 300  τουρίστες θα αποβιβαστούν στην Ναύπακτο στις 30 Μαΐου. Αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά, καθώς δεν είχε έρθει ξανά κρουαζιερόπλοιο στον κόλπο της πόλης. Την ανακοίνωση έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κοτσανάς.

Συγκεκριμένα μέσα από τα social media ανέφερε:

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που την Δευτέρα 30/05 η Ναύπακτος επιτέλους μπαίνει στον χάρτη της παγκόσμιας κρουαζιέρας και αυτό συμβαίνει έπειτα από συντονισμένες και μακροχρόνιες προσπάθειες του τοπικού ταξιδιωτικού γραφείου “NK TRAVEL” που ανήκει στον συνδημότη μας Νικόλαο Ντότσικα στον οποίο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!

Το πολυτελές πλοίο SILVER WIND της εταιρείας ”SILVERSEA” που θα προσεγγίσει και θα είναι αρόδο στον κόλπο της Ναυπάκτου θα αποβιβάσει στην πόλη μας με λάντζες περίπου 300 Αμερικανούς τουρίστες από τους 1.000 που θα βρίσκονται πάνω στο πλοίο και για 4 ώρες θα υπάρξει ένα μίνι city tour που θα ξεκινά από το κάστρο και θα καταλήγει στην αγορά της πόλης.

Λόγω του ότι κ. Δήμαρχε το γεγονός αυτό καταστεί την πόλη μας έναν ενδιάμεσο κομβικό σταθμό της κρουαζιέρας μεταξύ Ιτέας και Κατάκολου παρακαλώ όπως δώσουμε την δέουσα σημασία σε αυτό το εξαιρετικά σημαντικό γεγονός και συντονισμένα μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το λιμενικό ταμείο, τους φορείς της πόλης και τα τοπικά ΜΜΕ υποδεχτούμε θερμά με μια μικρή εκδήλωση υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της πόλης τους πρώτους τουρίστες κρουαζιέρας δίνοντάς τους έντυπα με πληροφοριακό υλικό για την ιστορία της πόλης μας, προφέροντας αναμνηστικά δώρα καρτ ποστάλ, καθώς και κάποια πακέτα με τοπικά προϊόντα.

Επίσης προτείνουμε κλιμάκιο του δήμου με επικεφαλή τον Δήμαρχο να επισκεφτεί το πλοίο και να απονείμει στον πλοίαρχο και στα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας αναμνηστικές πλακέτες και ευχαριστήριες επιστολές καθώς και αναμνηστικά δώρα που σχετίζονται με την ιστορία της πόλης μας.

Σημειωτέον ότι η συγκεκριμένη κρουαζιέρα από τούδε και στο εξής θα πραγματοποιείται κάθε 15 ημέρες στην πόλη της Ναυπάκτου!!

K. Καραγκούνης: «Η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ξέρει ποιος είναι ο Παναιτωλικός – Ο παράγοντας έκανε κάτι στην προσωπική του ζωή» (video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ