ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠρόταση Παπαναστασίου για συντονισμό και συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων για την αντίδραση για το Πανεπιστήμιο  

Πρόταση Παπαναστασίου για συντονισμό και συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων για την αντίδραση για το Πανεπιστήμιο  

Πρόταση Παπαναστασίου για συντονισμό και συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων για την αντίδραση για το Πανεπιστήμιο  

Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, μετά τις εισηγήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων κατά την διεξαγωγή του δημοτικού συμβουλίου που γίνεται μέσω τηλεδιάσκεψης, πήρε το λόγο και πρότεινε αρχικά να γίνει ο συντονισμός των επικεφαλής των παρατάξεων και σε δεύτερη φάση την συνάντησή τους ώστε να συνομιλήσουν και να βρουν ένα κοινό «τόπο» δράσης και αντίδρασης για το Πανεπιστήμιο.

Ο κ. Παπαναστασίου επεσήμανε πως η συζήτηση, όταν αποφασιστεί να γίνει, πρέπει να είναι αποκλειστικά μεταξύ των επικεφαλής.

«Πρέπει να δούμε ποια θα είναι η τακτική μας και αυτό θέλει κουβέντα και θέληση, η θέλησή μας αυτή δεν φτάνει, πρέπει να συνταχθούν στο πλευρό μας και άλλοι φορείς. Κάθε 15 ημέρες αποφασίσαμε να βρισκόμαστε με τους δημάρχους του νομού, για να μεθοδεύσουμε τις κινήσεις μας, πρέπει να ταχθούν στο πλευρό μας και οι βουλευτές. Προχωράμε και πρέπει να ελέγξουμε πολλές πτυχές, νομικές και όχι μόνο. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, πρέπει να οργανωθούμε όσο το καλύτερο μπορούμε» ανέφερε ο κ. Παπαναστασίου, ο οποίος συμπλήρωσε πως πρέπει να γίνει και δημοτικό συμβούλιο για το ζήτημα».

Στο Αγρίνιο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τις εκδηλώσεις απελευθέρωσης της πόλης!

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr