ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠρόστιμο 6.000 στον Παναιτωλικό επειδή τιμήθηκε η μνήμη ενός νέου ανθρώπου με πυρσούς και συνθήματα…

Πρόστιμο 6.000 στον Παναιτωλικό επειδή τιμήθηκε η μνήμη ενός νέου ανθρώπου με πυρσούς και συνθήματα…

Πρόστιμο 6.000 στον Παναιτωλικό επειδή τιμήθηκε η μνήμη ενός νέου ανθρώπου με πυρσούς και συνθήματα…

Πρόστιμο 6.000 στον Παναιτωλικό επειδή τιμήθηκε η μνήμη ενός νέου ανθρώπου με πυρσούς και συνθήματα… Στον αγώνα με τον ΠΑΣ όλο το γήπεδο αποχαιρέτησε έναν νέο άνθρωπο, τον Άγγελο – Αϊλάν που έφυγε από τη ζωή.

Ο απερχόμενος (Κωστούλας) και ο νέος (Καμίνσκι) ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναιτωλικός, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη (Στεργίου) που κατέθεσαν λουλούδια, κάθε φίλαθλος με το χειροκρότημά του όταν έγινε η σχετική ανακοίνωση, απέδωσαν την οφειλόμενη τιμή.

Και περισσότερο απ’ όλους, οι οργανωμένοι. Οι συνοδοιπόροι του όλα αυτά τα χρόνια, καθώς ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος της Θύρας 6. Κρέμασαν αποχαιρετιστήριο πανό: ΑΪΛΑΝ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΧΗΤΗΣ! Και ανάψαν πυρσούς φωτίζοντας όλη τη μικρή κερκίδα που δονούνταν απ’ τις ιαχές τους.

Όπως κάνουν σε όλα τα γήπεδα για να τιμήσουν εκείνους που φεύγουν. Υπάρχει όμως και η τυπολατρία. Απαγορεύονται οι πυρσοί στα γήπεδα. Ακόμα κι αν με το άναμμά τους τιμάται ένας άνθρωπος που έφυγε τόσο άδικα, τόσο πρόωρα. Που η απώλειά του συγκινεί.

Δεν συγκινήθηκε καθόλου ο δικαστής που άκουσαν στο πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Λίγκας την απολογία του Παναιτωλικού. Παρότι εξηγήθηκε με λεπτομέρεια τι συνέβη. Η ετυμηγορία ήταν πρόστιμο 6.000 ευρώ!

Πώς μπορεί να χαρακτηριστεί μια τέτοια απόφαση εκτός από ασέβεια;

agrinio-sports.gr

Συγκινητική ανάρτηση της οικογένειας του Αλέξανδρου Νικολαΐδη για το θάνατο του προπονητή του

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ