ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Προσποιήθηκε γνωστό φαρμακοποιό για να αποσπάσει αριθμό τραπεζικής κάρτας και pin

Αγρίνιο: Προσποιήθηκε γνωστό φαρμακοποιό για να αποσπάσει αριθμό τραπεζικής κάρτας και pin

Αγρίνιο: Προσποιήθηκε γνωστό φαρμακοποιό για να αποσπάσει αριθμό τραπεζικής κάρτας και pin

Επικαλούμενος το όνομα γνωστού φαρμακοποιού του Αγρινίου επιτήδειος εξαπάτησε επαγγελματία αποσπώντας της τον αριθμό της τραπεζικής κάρτας  και τον κωδικό ασφαλείας αλλά δεν πρόλαβε να προχωρήσει σε συναλλαγή –  Μορφή χιονοστιβάδας έχουν προσλάβει οι εξαπατήσεις.

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν προσλάβει οι προσπάθειες επιτηδείων να υποκλέψουν στοιχεία για να “ξαφρίσουν” τραπεζικούς λογαριασμούς. Μια νέα περίπτωση καταγράφηκε στο Αγρίνιο με παρολίγον θύμα επαγγελματία της πόλης. Ο δράστης προσποιήθηκε στο τηλέφωνο γνωστό φαρμακοποιό που ήθελε να αγοράσει ένα μηχάνημα και ζήτησε για τη μεταφορά των χρημάτων αριθμό κάρτα αλλά και κωδικό ασφαλείας του… πωλητή. Κατάφερε να δημιουργήσει κλίμα σύγχυσης και απέσπασε τα “ευαίσθητα” στοιχεία. Ευτυχώς, αμέσως μετά το κλείσιμο του τηλεφώνου έγιναν αντιληπτοί οι στόχοι του “αγοραστή” και ειδοποιήθηκε η τράπεζα για να μπλοκάρει την κάρτα.

Θυμίζουμε ότι αντίστοιχη περίπτωση είχε καταγραφεί πρόσφατα με πρόσωπο που παρίστανε τον  επίσης φαρμακοποιό στον επάγγελμα, αντιδήμαρχο Αγρινίου Χρήστο Γκούντα. 

 

Φωτογραφία αρχείου (πηγή: ant1news.gr)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →