ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠροσπάθησαν να παρουσιάσουν τον Παναγρινιακό ως ομάδα – χούλιγκαν!

Προσπάθησαν να παρουσιάσουν τον Παναγρινιακό ως ομάδα – χούλιγκαν!

Προσπάθησαν να παρουσιάσουν τον Παναγρινιακό ως ομάδα – χούλιγκαν!

Το γιατί κάποιος κάθεται κι ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικά με εκείνο που παίζεται στις χαμηλότερες κατηγορίες, ανάγεται στην σφαίρα του μαζοχισμού.

Είναι ακατανόητο τι μπορείς να περιμένεις από όλο αυτό τον συρφετό που κατεβαίνει να παίξει μπάλα και μόνο με την μπάλα δεν ασχολείται.

Κάποιοι το βλέπουν ρομαντικά και πιστεύουν ότι θα κάνουν καλό σε όσους περισσότερους νέους μπορούν.

Από εκεί κει πέρα, κάποιοι βάλθηκαν να μας τρελάνουν. Κυκλοφόρησαν ανακοινώσεις και διάφορες διαρροές από την ομάδα Α.Ο. Υπάτου που ήρθε στο Αγρίνιο να παίξει έναν αγώνα και κάνει λες και πέρασε τις πιο εφιαλτικές στιγμές της μέσα σε κάποια εμπόλεμη ζώνη!

Ζητάει την παρέμβαση της ΕΠΟ, ανακάτεψε το προεδρείο της, όπου να ‘ναι θα προσφύγει και στον ΟΗΕ να στείλει κυανόκρανους!

Δεν θα ασχοληθούμε με τις λεπτομέρειες αφού υπάρχουν – ευτυχώς – ένα σωρό μάρτυρες των γεγονότων που, πράγματι, οδήγησαν κάποια στιγμή στο να έρθουν παίκτες στα χέρια, στη φυσούνα, με πρωταγωνιστή παίκτη της εν λόγω ομάδας για τον οποίο ειπώθηκε από άλλον φιλοξενούμενο ότι “δεν στέκει καλά”.

Αυτό που ξέρουμε, όμως, είναι ότι στο πνεύμα των καταγγελιών και των κραυγών που έχουν προηγηθεί είναι ότι πάνε να μπλέξουν το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας που προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά και να ηρεμήσει την κατάσταση!

Πέραν του ότι όποιος άλλος έχει έρθει να παίξει με τον Παναγρινιακό, εδώ και χρόνια, έχει να το λέει για την φιλοξενία που βρίσκει, τυχαίνει να γνωριζόμαστε στο Αγρίνιο με αυτούς τους ανθρώπους και να μην δεχόμαστε να τους στιγματίζουν κάποιοι ως “χουλιγκάνους”!

Είναι άνθρωποι με επιχειρήσεις, δουλειές και οικογένειες που τόσα χρόνια δεν τους έχει καταλογίσει κανείς το παραμικρό.

Ας σταματήσουν λοιπόν όσοι δεν τους πάνε τα πράγματα όπως θέλουν, να προσπαθούν να κατεβάσουν στο δικό τους επίπεδο τον αντίπαλο.

Παλιά κόλπα αυτά και δοκιμασμένα, δεν περνάνε πια

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ